Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Matter og tilbehør

Spiseunderlag katt på nett, skålunderlag katt på nett

Spiseunderlag, skålunderlag, katteskåler matter og tilbehør til katt

Spiseunderlag til katt er det praktiske tilbehøret du ikke visste du trengte. Et slikt skålunderlag til katt beskytter gulvet mot griseri fra mat og drikke som havner utenfor skålen når katten spiser. Spesielt kattemat kan lage merker og lukte ganske kraftig hvis det blir liggende på gulvet. Et spiseunderlag til katt er enkelt å vaske og gjøre skikkelig rent, siden det er laget spesielt for denne oppgaven. Skålunderlag til katt minner egentlig veldig om spiseunderlag som også mennesker bruker under fatene våre. Så selve konseptet bør ikke være ukjent for deg. Tilbehør til katteskåler og matter til katteskåler kjøper du på nett og får sendt helt hjem på døren. Praktisk. Enkelt.

Les mer

Spiseunderlag til katt

Skålunderlag til katt beskytter gulvet mot griseri fra matrester og vann. Kattens mat kan lukte ganske sterkt og sette flekker, og du vil egentlig ikke ha den ut over gulvet ditt. Det er lett å forstå. Masse vann på gulvet er heller ikke ideelt hvis du for eksempel har tregulv eller laminat. Med spiseunderlag til katt under skålen har du fin beskyttelse mot matrester og vann. Nå tenker du kanskje at det er greit nok, men da blir jo bare skålunderlaget skittent og du er like langt. Nei, et skikkelig spiseunderlag til katt er laget av materiale som tåler skitt mye bedre og er veldig lett å rengjøre. Overflaten på et skålunderlag til katt er mye lettere å vaske enn å skrubbe gulvet.

Et godt laget spiseunderlag til katt er også laget med materiale som gjør at det ikke sklir bortover gulvet. For eksempel silikon. Matten holder seg på plass og dermed blir skålen stående. Hvis du har en katt som til stadighet dytter skålene bortover gulvet, kan du løse det problemet med et spiseunderlag til katt. Flaten under skålunderlaget tar seg altså av det, mens overflaten holder skålen på plass med godt grep. Når du skal kjøpe spiseunderlag til katt på nett, må du huske å sjekke størrelsen. Alle skålunderlag til katt skal ha informasjon om mattens størrelse i centimeter inne på produktsiden. Sjekk hvor stor skålen eller skålene dine er og om det er plass til dem på matten. Hvis du har store skåler er kanskje to skålunderlag løsningen. Litt av poenget med skålunderlag forsvinner jo hvis skålen ikke får plass. Den vil fremdeles stå trygt på det sklisikre underlaget, men griseri fra mat og vann kan fremdeles havnet på gulvet. Så - sjekk størrelsen og sjekk mål på skålene for å sikre at du kjøper riktig skålunderlag når du kjøper det på nett.

Katteskåler - tilbehør

Med katteskåler tilbehør mener vi blant annet spiseunderlag til katt og tilbehør til elektriske skåler med automatisk fôring. Fontener for vann inngår også i dette. Alle disse produktene trenger vedlikehold for å fungere optimalt og lenge. Tilbehør til katteskåler kjøper du på nett, og det stedet

Katteskåler - matter

Matter til katteskål er det samme som spiseunderlag eller skålunderlag til katt. Kjært barn har mange navn, og vi skal ikke si at det ene er bedre enn det andre når det kommer til hvilket ord du bruker. Vi forstår det uansett, for det er sånn vi er. Hvis du sier matte til katteskål skjønner vi med en gang hva du mener.

Trixie matter, tilbehør, spiseunderlag, skålunderlag til katt

Fra produsenten som lager alt mellom himmel og jord til katt finner du selvsagt også tilbehør og matter til katteskåler. De lager alle mulige typer skålunderlag til katt - fra de søteste med mønster og katter på til helt enkle matter i én farge. Som med alle andre ting fra dem vet vi at de kombinerer stort utvalg med god kvalitet. Matter til katteskåler kjøper du på nett i Norge og får stort utvalg kvalitetsprodukter. Alt leveres helt hjem på døren hvis du kjøper fra oss.

Curli matter, tilbehør, spiseunderlag, skålunderlag til katt

De laget tidligere en type skålunderlag til katt, men har i skrivende stund ingen produkter i denne kategorien. Hvis de begynner å lage det igjen og vi selger merket fremdeles, kan vi ta inn produktet. Hvis du savner spiseunderlag til katt fra dette eller andre merker, kan du gjerne ta kontakt med oss. Sjekk også ut vårt utvalg fra andre merker.

Eyenimal matter, tilbehør, spiseunderlag, skålunderlag til katt

Siden de lager en del tekniske dingser og hjelpemidler for kattens måltid, lager de også tilbehør til disse. Da snakker vi filtre og deler for vedlikehold som sikrer at produktet ditt har lengre levetid og fungerer optimalt hele tiden.

Vis mindre
1 — 10 av 10 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen