Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Elektronikk

Elektronikk katt kattunge på nett

Elektronikk til katt og kattunge

Elektronikk til katt og elektronikk til kattunge er fine hjelpemidler som gjør hverdagen litt tryggere og bedre. Noe av det er lek. Andre ting går på trygghet, mens noen igjen hjelper til med å ha god helse. Innen elektronikk til katt finner du ting du ikke ante eksisterte. Det er en spennende verden med dingser som er enkle å bruke og samtidig gir en ny dimensjon til det å ha katt og kattunge i livet sitt. Hvis du lurer på hvilke muligheter som ligger i elektronikk til katt og kattunge, kan du bare ta en kikk på alle de spennende produktene. Og spør oss hvis du har spørsmål. Når du kjøper elektronikk til katt på nett i Norge får du masse god informasjon, men det kan selvsagt være spørsmål rundt bruk som bruksanvisningen ikke svarer på. Vi har testet tingene vi selger, og gir deg gjerne hjelp.

Les mer

Drikkefontene

Å få i seg nok vann er som du sikkert forstår ekstremt viktig for en katt. Det kan oppstå problemer med at den ikke vil drikke vannet fra skålen sin. Fra naturens side har en instinkt som gjør den skeptisk til stillestående vann. Det er forbundet med fare og sykdom. Vi vet at vannet er helt ok, men katten vet ikke det og blir avventende. I stedet for at du skal skifte ut vannet hver eneste time eller oftere gjennom dagen, kan du bruke litt smart elektronikk til katt og kattunge for å hjelpe deg. En fontene sirkulerer vannet og gjør det friskt og rent. Det går gjennom et filter som renser det for urenheter, og det rennende vannet er uimotståelig for katter. Legg merke til at noen av disse modellene lager litt lyd. Ikke merkbart for deg, men en katt kan kanskje være litt skeptisk i starten. Da blir det en liten tilvenningsfase før den blir fortrolig med å drikke på denne måten, men etter det er det ingen vei tilbake. Spør oss gjerne om det er noen modeller vi anbefaler spesielt for katter som er ekstra følsom for lyd. Når du skal kjøpe elektronikk til katt på nett får du normalt veldig god informasjon på produktene. Det følger også selvsagt med bruksanvisning. Men siden vi vet at det er en investering som koster litt, forstår vi godt dersom du har spørsmål. Våre tester av produkter på Dyrebloggen og ekspertise på kundeservice hjelper deg med å finne svar når du skal kjøpe elektronikk til katt på nett og elektronikk til kattunge på nett.

Kjæledyrkamera

Elektronikk til katt kan fungere som sikkerhet, både for deg og katten din. Et slikt kamera gir deg full oversikt over situasjonen hjemme. Da vet du hvordan katten eller kattene dine har det. Og ikke minst hvem av dem som gravde opp jorden fra potteplantene! Neida. Det er ikke spionasje vi først og fremst tenker på her, men det er ikke til å komme unna at denne typen elektronikk til katt gjør at du overvåker den ganske tett når den er alene. Først og fremst gir det deg trygghet å vite at alt er bra hjemme. Kjæledyr har en tendens til å herje litt når de er alene, og da kan det oppstå farlige situasjoner. Med et slikt kamera får du oversikt og ro. Med enkelte modeller kan du også snakke med katten din gjennom høyttaleren. Denne funksjonen bør du kanskje innføre litt rolig når du selv er hjemme, slik at den ikke blir skremt eller usikker. På noen modeller kan du i tillegg utføre ting som å la katten leke med et laserlys du styrer - katter elsker jo lasere - og kaste ut godbiter fra en dispenser på kameraet. Det er tydeligvis ikke grenser for hvor mye kult du kan gjøre med elektronikk til katt.

Fôrautomat til katt og kattunge

Riktig mengde fôr til riktig tid kan være viktig for å opprettholde god fysisk form for katten din. Med en dispenser med innstilling for tid får du full kontroll over måltidene. Og den slipper bare ut akkurat den mengden den skal. Riktig mengde fôr til din katt finner du forresten informasjon om på fôrsekken. En slik måte å gi katten mat kan også være veldig fin hvis den er mye alene hjemme. Det er jo mange som har jobb og katt, og da må nødvendigvis katten være alene noen timer hver dag i ukedagene. I stedet for å sette ut en skål med masse mat tidlig på morgenen, kan måltidene porsjoneres ut til riktig tid og med riktig mengde. Maten holder seg friskere og du unngår at katten eventuelt kaster i seg altfor mye mat tidlig på dagen. Dette er virkelig elektronikk til katt som er hjelpsom. Ting du ikke visste fantes og kanskje ikke visste at du trenger.

Vis mindre
1 — 18 av 18 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen