Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Julegavetips til hund

Har hunden din vært ekstra snill i år og fortjener en julegave? Det er lov å skjemme bort voffsen i jula. Vi har gode tips til hvilke julegaver du bør kjøpe både til hund og eier, uansett størrelse, hunderase og aktivitetsnivå. Hundeutstyr til julen 2021 kjøper du på trygt og enkelt på nett.

Perfekte julegaver til hund

Hunder er dårlige til å skrive ønskeliste, men julegaver til hund trenger ikke være utfordrende av den grunn. Vi er rimelig sikre på at hunden din vil sette pris på en gave som er like praktisk som den er myk – som hundedekken, gensere og soveplasser. Sjekk også gjerne våre juleleker til hund lenger ned.

Perfekte julegaver til hundeeier

Hva kjøper man i julegave til hundeeieren som har alt? Tenk gjerne på hva de liker å gjøre. Er de ofte på reisefot? Interessert i elektronikk og duppeditter? Sjekk ut disse gavetipsene for hundeutstyr til jul.

Lekne julegaver

Lek og moro er like viktig vinter som sommer. Ikke la kalde dager stoppe dere fra å leke. Her finner du leker for aktivitet både utendørs og innendørs. Perfekt til aktive hunder!

Til innekosen

Juletid er kosetid, også for firbeinte bestevenner. Med disse gavene kan hunden din slappe av og kose seg mens julefreden senker seg.

Fra Dyrebloggen