Jacson Hundedekken Fleece Marin 60 cm

Gratis hjemlevering over 499,-


På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Jacson Hundedekken Fleece Marin holder hunden varm på vinterstid og på kalde kvelder. Et godt dekken er også et nyttig plagg for å redusere nedkjølingstid etter en treningsøkt eller etter mye aktivitet. Praktisk og enkel i bruk. Passer de fleste hundestørrelser. (Se beskrivelse for velge riktig størrelse.)

Jacson hundedekken i fleece er godt å ha til turen på vinterstid og på kalde kvelder. Et godt dekken er også nyttig for hunder som er blitt varme etter høy aktivitet, da rask nedkjøling kan være skadelig for hunden. Dekkenet vil da bidra til at nedkjøling skjer saktere. Jacson hundedekken er enkel og praktisk i bruk. Borrelås i fronten og under magen sikrer at dekkenet sitter godt. Jacson Hundedekke Fleece Marine kommer i ulike størrelser og passer de fleste hunder. Lengden på dekkenet skal tilsvare lengden på ryggen til hunden, målt fra nakke til halerot.

PS! Sjekk ut video for å finne ut hvilken størrelse du bør velge til din hund. Og klikk her dersom du vil se hvordan du kan måle hunden din riktig. 

  • 100% polyester.
  • Vaskes i 40 grader med liknende farger.
  • Fest borrelåsen før du vasker dekkenet.

 

Se alle produkter fra Jacson