Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hurtta Razzle-Dazzle Hedge Hundebånd 180 cm - 25 mm

Pris: 379,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Hurtta Razzle-Dazzle Hedge Hundebånd er spesielt utviklet for valpens første opplevelser og båndtrening. Et flott hundebånd som passer til de fleste utendørsaktiviteter, men også hunder i alle aldre!

Razzle-Dazzle Hedge Hundebånd er et 180 cm langt solid og stilig bånd som egner seg godt til de fleste utendørsaktiviteter. Båndet er laget av resirkulert materiale, tåler mye og  er lett å holde rent. Hundebåndet har et polstret håndtak og gjør det meget behagelig å holde i på turen. Lengden på båndet gjør det enkelt å kontrollere hunden i vanskelig terreng, langs bilveien eller ved uforutsette situasjoner. Refleks i en søt figur bidrar til å øke synligheten og sikkerheten til hunden på mørke kvelder. 

Hurtta Razzle-Dazzle Bånd til hund

  • Ideelt for båndtrening av valp
  • Kan brukes til hunder i alle størrelser og aldre
  • Robust og slitesterkt
  • Ideelt for daglige gåturer, joggeturer og andre aktiviteter
  • Polstret håndtak som er behagelig å holde i på tur
  • Refleks som bidrar til økt synlighet
  • Kan håndvaskes og tørker fort etter tur ute i regnet eller en vask!

Ønsker du en matchende sele til dette båndet har vi to varianter vi sterkt kan anbefale. Hurtta Razzle-Dazzle Hedge Y-sele Hundesele og Hurtta Razzle-Dazzle H-sele Hedge Hundesele. Disse selene er perfekt for alle som har eller skal skaffe seg valp da de er justerbare og kan stilles inn etterhvert som hunden vokser - men like ideelle for hunder i alle aldre! Hvor stilig er det ikke med matchende bånd og sele!?


Størrelser: 

180 cm - 15 mm

180 cm - 25 mm

Se alle produkter fra Hurtta