Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hurtta Razzle-Dazzle Hedge H-sele Hundesele 55 - 65

Pris: 479,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Hurtta Razzle-Dazzle Hedge er spesielt designet for valper og hunder under vekst slik at selen kan vokse med hunden - men egner seg like godt til voksne og seniorhunder!

En justerbar hundesele som er laget av 100% resirkulert materiale og er designet for voksende valper og har en god og tettsittende passform. Selen justeres enkelt og raskt etterhvert som hunden din vokser. Hundeselen passer godt til bruk for daglige gåturer, joggeturer og andre aktiviteter. Den er rask å ta av og på og har polstring som gjør den komfortabel for hunden å ha på. Et integrert håndtak på hundeselen gir bedre kontroll på hunden i ulike situasjoner. Refleks bidrar til å øke både synligheten og sikkerheten til hunden på mørke kvelder. 

Hurtta Razzle-Dazzle H-sele Hundesele

  • Justerbar
  • 100% resirkulert materiale
  • Designet for valper i vekst - justeres enkelt etterhvert som hunden vokser
  • Enkel å ta av og på
  • Integrert håndtak - for bedre kontroll av hunden i ulike situsjoner
  • Refleks - søt liten refleksfigur på siden
  • Til bruk på daglige gåturer, joggeturer og andre aktiviteter

Til denne selen kan vi også tilby et matchende hundebånd i samme mønster! Hurtta Razzle-Dazzle Hedge Hundebånd er et 180 cm langt hundebånd og egner seg perfekt til den daglige gåturen, i situasjoner hvor du ønsker kontroll over hunden eller til båndtrening. Båndet er solid og tåler en god trøkk!

Størrelseoversikt

For å motta riktig størrelse anbefaler vi at du tar et mål av hunden din først - det er fort gjort og svært enkelt! Du måler halsomkrets ved å legge målebåndet rundt hundens hals der halsbåndet pleier å ligge. Brystomkrets måler du der hundens brystparti er størst bak forbeina. Ha gjerne en eller to fingre i mellom når du måler.

 
Størrelser Halsomkrets (cm) Brystomkrets (cm)
35 - 45 cm 20 - 35 33 - 45
45 - 55 cm 25 - 45 43 - 55
55 - 65 cm 30 - 55 53 - 65

 

Se alle produkter fra Hurtta