Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hurtta Razzle-Dazzle Blackberry Halsbånd til hund 25 - 35

Pris: 199,-
Velg farge
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Hurtta Razzle-Dazzle Blackberry Halsbånd er spesielt utviklet til valper og hunder i vekst, men egner seg like godt til voksne og eldre hunder også! Halsbåndet er justerbart og tilpasses enkelt ettersom hunden vokser.

Et holdbart hundehalsbånd laget av resirkulerte materialer og som er perfekt som første halsbånd til valpen din. Det er trygt å bruke og laget for å være komfortabelt å ha på. Perfekt til første turen, sosialisering med andre mennesker og dyr, trening og andre utendørsaktiviteter. Halsbåndet er justerbart og kan enkelt utvides og tilpasses etterhvert som hunden vokser. Polstring gir også ekstra god komfort. Halsbåndet har en låsemekanisme som gir en ekstra sikkerhet og minimerer belastning på nakken når hunden trekker. Refleks bidrar til å øke både synligheten og sikkerheten til hunden på mørke kvelder. 

Hurtta Razzle-Dazzle Hundehalsbånd

  • Perfekt som første halsbånd til valpen
  • Justerbart - tilpasses enkelt etterhvert som hunden vokser
  • Styrketestet
  • Slitesterkt
  • Refleks i en søt figur. Denne kan også tas av om ønskelig.

Ønsker du et tlhørende hundebånd til turen kan vi anbefale Hurtta Razzle-Dazzle Hundebånd Blackberry. Dette båndet er 180 cm langt, solid og ikke minst fint å se på. Hvor kjekt er det ikke med matchende bånd og halsbånd!? 

 

Størrelser halsomkrets:

25 - 35 cm

35 - 45 cm

45 - 55 cm

55 - 65 cm

Se alle produkter fra Hurtta