Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundehus

Sortering
hundehus

Kjøp hundehus på nett i Norge

Har du hage eller bor landlig til, har du kanskje snust på å kjøpe hundehus? Et hundehus er et supert tilskudd for deg som ønsker å gi hunden din nok av muligheter for hvile ute i hagen. Har du en hundegård, er det også nødvendig med et hundehus eller annen mulighet for hunden å trekke innendørs når det er surt og kaldt. Sjekk vårt utvalg av hundehus her i nettbutikken og bestill i dag!

Les mer

Slik velger du hundehus

Når du skal kjøpe hundehus, er det viktig at du setter hundens behov først. Et hundehus skal nemlig være så stort at hunden har plass til å ligge, reise seg opp og snu seg rundt uten problemer. Sørg dessuten for at hunden har noe mykt å ligge på, enten du bruker en madrass som tåler fukt og beskytter mot kulde. Liggeunderlag som blir våte, må byttes ut etter behov. Utover dette står du selvsagt fritt til å velge et hundehus med et design du selv liker, og hundehus i f.eks. tre kan males slik at de matcher huset ditt. 

Enkelte hunderaser (som visse trekkhunder) tilbringer det meste av tiden utendørs, og for oppstalling av dem finnes det egne krav til utforming og tilgang til hundehus. Dersom dette er aktuelt for deg og hundene dine, bør du sjekke kravene og veilederne fra Mattilsynet for akkurat dette. 

Bygge hundehus selv

Er du praktisk anlagt og liker å snekre, er det selvsagt mulig å bygge hundehus selv. Er du mindre erfaren, men ønsker en utfordring, anbefaler vi at du rådfører deg i ditt lokale byggemarked. Her vil du som regel få gode råd om alt fra valg av materialer, hvordan du bygger hundehus, til hva du trenger av utstyr. Er du derimot født med ti tommeltotter, er det nok lurest å la sagen ligge og heller gå til innkjøp av et ferdig hundehus eller bur.

Vis mindre
1 — 1 av 1 produkt
  • Side 1 av 1
Til toppen