Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hundeskåler og Spiseunderlag

Matskål til hund på nett, vannskål til hund på nett

Matskål og vannskål til hund

Matskål til hund og vannskål til hund er veldig personlige ting for hunden din. Måltidet er en viktig del av livet for en hund, på samme måte som et menneske. Vi er jo ganske like hunder på mange områder, og har derfor nært forhold til dem. Matskål til hund og vannskål til hund er ikke voldsomt vanskelig å kjøpe, men det er noen ting du skal tenke på. Det handler litt om forskjellige typer, plasseringer og andre praktiske ting. Og selvsagt handler matskål og vannskål om stil og utseende. Det finnes noe som matcher alle hjem uansett stil. Akkurat farge og stil er det du som bestemmer, ikke hunden. Den ser ikke så mye på det.

Les mer

Matskål til hund

Hundens matskål blir personlig for den. Spesielt for hunder som elsker et godt måltid. Du kan faktisk oppleve at hunden kommer med skålen og ber om å få fôr i den. Du har sikkert sett slike videoer på Youtube eller i sosiale medier.

Plassering av matskål til hund

Matskål til hund skal plasseres et sted hvor de står litt alene og hunden føler seg trygg. Det handler litt om instinkt og litt om praktiske og hygieniske hensyn. Hvis matskålen står der du og andre går forbi, vil det havne mye rusk og støv i mat og vann. Det er ikke bra. Finn en plassering som er renslig og rolig. La også hunden spise et sted hvor den kan føle seg trygg på plasseringen. I et hjørne inn mot veggen er kanskje ikke det beste stedet. Hunden vil ha litt oversikt.

Matskål til hund og design

Det finnes utrolig mange forskjellige design på matskål til hund. Når du kjøper matskål til hund på nett i Norge får du det utrolige utvalget du drømmer om. Alt er tilgjengelig. Alle typer materialer som keramikk, stål og plast. Alle tenkelige farger og stiler fra shabby chic til minimalistisk. Dette betyr jo lite eller ingenting for hunden din, så lenge den ikke nekter å spise fra en limegrønn skål eller en med søte tegninger på. For hunden er det viktigste det som er i skålen - ikke selve skålen. Det vil si hvis den ikke er en hund med lange ører. Raser som cocker spaniel trenger litt spesielle skåler. De kan fint spise og drikke fra vanlige skåler, men da spiser og drikker de med ørene også. Matrester og vann på ørene kan du unngå ved å kjøpe skåler med litt høyere kant. De er merket med raser og målgruppe på produktene i nettbutikken, og enkel å finne hvis du skal kjøpe matskål på nett.

Forskjellige typer matskål til hund

Du har tradisjonelle matskåler til hund og moderne med teknologi. De moderne automatene som gir ut en bestemt mengde fôr til riktig tidspunkt er perfekte for noen. Men de aller fleste foretrekker helt vanlige tradisjonelle matskåler. Hvis du har en stor hund som herjer litt må du ha en solid skål som står stødig. Ikke velg noe som kan knuse. Kjøpe noe solid hvis du har en tøff hund. Det vanligste valget er noe i stål. En liten hund kan som forventet ha en litt lettere og søtere skål. Det finnes også doble skåler - en matskål og en vannskål i en holder eller på et stativ. Disse fungerer veldig fint for spesielt små og middels store hunder. Det ser ryddig ut og er en fin spiseplass for hunden din.

Kjøpe matskål til hund på nett i Norge

Å kjøpe matskål til hund på nett i Norge er trygt og enkelt. Du kan være trygg på at du får produkter som er godkjent for mat og spising og drikke. Skålene skal være laget av materiale som ikke er skadelig og ikke blir ødelagt eller går i oppløsning. Biter av plast eller annet skal ikke kunne havne i maten og så spises. Vi skal ikke påstå at det er et stort problem i andre deler av verden, men du skal i hvert fall vite at når du kjøper matskål på nett hos oss kjøper du et trygt og godkjent produkt. Som med alle andre ting kan du få levering helt hjem på døren. Kontaktløst også.

Vannskål til hund

Vannskål til hund er faktisk veldig viktig. De skal drikke ganske mye i løpet av en dag. Som du sikkert skjønner varierer det med størrelsen på hunden. Vi anbefaler å sjekke dette, hvor mye din hund og rasen den tilhører skal drikke. En riktig plassert vannskål hvor du jevnlig skifter ut vannet er helt nødvendig.

Kjøpe vannskål til hund på nett i Norge

På samme måte som matskål til hund, får du produkter som er godkjent og trygge for bruken. Hunder kan behandle utstyret litt tøft. Da er det viktig at det tåler litt og ikke ødelegges slik at hunden kan få i seg skadelige ting. Og det er som nevnt viktig at skålen ikke er laget av noe som kan skade hunden.

Vis mindre
1 — 35 av 35 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen