Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Matter og tilbehør

Spiseunderlag hund på nett, skålunderlag hund på nett

Spiseunderlag, skålunderlag, hundeskåler matter og tilbehør til din hund

Spiseunderlag til hund er en smart liten investering som gjør to jobber for deg og hunden din. Et slikt skålunderlag til hund gjør at selve skålen ikke sklir rundt når hunden spiser. Du har sikkert opplevd at dette er et problem hvis du har en hund som spiser litt aktivt. Det er en fin måte å si det på. Spiseunderlag beskytter også gulvet ditt for søl fra vann og mat. Avhengig av hvilken type gulv du har, kan det oppstå flekker etter søl. Spiseunderlag til hund kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Perfekt å legge til i boksen neste gang du bestiller fôr, eller neste levering med Auto-påfyll. Hundeskåler og tilbehør får du også her hos oss, så stikk innom neste gang du trenger et filter eller andre ting til fontenen din.

Les mer

Hundeskåler - matter

Slike skålunderlag til hund er utrolig greie å ha. Mange skåler kommer med base som gjør at de ikke sklir så lett rundt, men noen gjør det ikke. Der kommer et skålunderlag til hund inn i bildet. Det gir et solid spiseunderlag til hund, og sikrer at skålen ikke forsvinner bortover kjøkkengulvet under måltidet. Noen hunder spiser selvsagt rolig og det kan virke unødvendig med et skålunderlag. Men de griser kanskje litt og fuktig, luktende våtfôr kan lage skikkelig solide flekker på tregulvet ditt. Som du skjønner kan skålunderlag til hund være smart for de aller fleste. Typen hund som skyver rundt på skålen mens den spiser er gjerne av den veldig aktive typen. Og ofte av middels eller større rase. Du har kanskje kjøpt en solid skål allerede, men den alene er ikke nok til å holde måltidet på plass der hunden skal spise. Et spiseunderlag til hund har antiskli og sammen med tyngden av skålen fungerer det kjempefint. Vi har selvsagt ingen garanti, det finnes jo under som er ekstremt innstilt på å vise at til og med et skålunderlag klarer ikke å holde dem på plass. Du har sikkert merket at noen av dem drikker ganske aktivt og har en tendens til å vanne hele gulvet rundt dem. Nok en gang er skålunderlag den potensielle redningen. Du skal heller ikke undervurdere muligheten for at hunden spiser roligere når den merker at skålen står i ro. Da blir den ikke så stresset under måltidet, og stress under spising er ikke bra for hunder. Som du skjønner er det på tide å satse på en matte til hundeskål, og vi hjelper deg når du skal kjøpe en på nett.

Hundeskåler - tilbehør

Tilbehør til hundeskåler vil si filter og lignende til fontener. Slike fontener kommer med innebygget filter som fjerner urenheter og sørger for rent, klart og friskt vann hele tiden. Men filteret blir dårligere etter hvert siden det suger til seg disse urenhetene. Da må det byttes ut. Slikt tilbehør til hundeskåler får du kjøpt på nett hos oss, og vi kan love at fontenen blir som ny etter litt enkel service fra din side. Å skifte er ikke vanskelig, og det forlenger levetiden til fontenen hvis du gjør det jevnlig.

Trixie matter, tilbehør, spiseunderlag, skålunderlag til hund

Selvsagt lager de alle disse tingene. Dette er jo produsentene som har absolutt alt, også skålunderlag til hund som du kan kjøpe på nett i Norge. Spiseunderlag til hund er matter som beskytter gulvet og holder maten på plass. Slike matter til hundeskål kommer i en rekke forskjellige design og mønster, men alle har samme funksjon. Du må bare finne et spiseunderlag du liker og som kanskje matcher stilen til hunden. Nesten gang du kjøper fôr kan du bruke anledningen til å ta med et skålunderlag i pakken og få gratis frakt.

Curli matter, tilbehør, spiseunderlag, skålunderlag til hund

Praktiske, fine og søte ting er kjennetegnet fra dette merket. Det ligger jo nesten litt i navnet. Matter til hundeskåler er som sagt praktiske, men det hjelper jo at de ser bra ut også. I dette utvalget finner du spiseunderlag til hund som matcher personligheten til de søte, snille og ordentlige hundene.

Eyenimal matter, tilbehør, spiseunderlag, skålunderlag til hund

Her får du et utvalg reservedeler og annet til fontener, ikke spiseunderlag til hund og lignende ting. Merket er fokusert på elektroniske dingser, og disse dingsene trenger vedlikehold for å fungere skikkelig over lang tid. Når du først har kjøpt noe som koster litt, er det jo bare riktig å passe på at produktet varer lenge. Stikk innom oss når du trenger tilbehør til hundeskåler eller service på ditt produkt.

Vis mindre
1 — 8 av 8 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen