Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Regndekken

Regndekken til hund

Regndekken til hund

Regndekken til hund er et plagg som vokser i popularitet hele tiden. Det er et praktisk plagg som overraskende mange hunder og hunderaser har godt av å bruke. Å bli våt henger tett sammen med å fryse, og mange hunderaser tåler ikke kulde spesielt godt. Regndekken kjøper du på nett, bare pass på at du har målt hunden først. Vinterdekken til hund er også veldig populært. De tåler ikke regn like godt som et skikkelig regndekken, men isolerer bedre mot kulde. Ved lave temperaturer er det godt å ha på se noe som holder hundekroppen varm og god. Når du skal kjøpe vinterdekken på nett må du måle å samme måte som med andre typer dekken. Og pass på at du ikke kjøper en størrelse for liten. Hvis du er mellom går du for den største.

Les mer

Regndekken til hund

Regndekken til hund er en nyttig og praktisk turpartner til din firbente turpartner. Mange hunder tåler ikke kulde spesielt godt, og å bli våt er direkte forbundet med kulde. Hvis man er våt over lengre tid faller kroppstemperaturen. Også hos en hund. Derfor er regndekken til hund glimrende å bruke i vår våte del av verden. Regndekken kommer i mange forskjellige størrelser. Du må måle ryggen på hunden din for å finne riktig størrelse. Bruk informasjonen som står på produktsiden eller spør oss hvis du trenger mer hjelp. Et regndekken til hund skal ikke være for kort. Da gjør det ikke jobben sin med beskytte hunden mot regnet.

Bruk justeringsmulighetene på regndekkenet for å finne den beste passformen for din hund. Start også gjerne med litt tilvenning innendørs. Både regndekken og vinterdekken kan med fordel brukes noen minutter inne for å bli vant til det. Da slipper du å stresse med akkurat det når det først regner og du skal virkelig teste det for første gang. Med tilvenningen unnagjort er hunden helt klar til å gå med regndekken.

Vinterdekken til hund

Vinterdekken til hund er laget for å isolere mot kulden. Det er et beskyttende ekstra lag, omtrent som en dunjakke for et menneske. Vinterdekken til hund er laget etter stort sett samme prinsipp. Hunder kan fryse, og noen raser fryser raskere enn du tror. Variasjonen mellom raser er svært stor. Enkelte av dem kan bli kald allerede ved 6-7 varmegrader. Da kan du tenke deg hvordan det er om vinteren med sludd, snø eller iskaldt regn. Vinterdekken til hund er også bra for raser som tåler mye. De er tross alt mer komfortabel når de er varm enn når de er kald, så hvorfor ikke prøve vinterdekken og se om det faller i smak.

Vinterdekken til hund kommer i mange forskjellige farger og mønstre. Noen av dem ser nesten ut som en dunjakke til hund. Og enkelte vinterdekken er vendbare - en side med en litt sprek og tøff farge, og en side med mer nøytral farge. Ditt vinterdekken kan tilpasses dagshumøret. Men seriøst - det er situasjoner hvor et dekken med sterk farge er å foretrekke. Det gir bedre synlighet både i terreng og langs veien.

Regndekken til liten hund

Regndekken til liten hund finnes selvsagt. De kommer i mange forskjellige størrelser, helt ned til XS eller XXS. Alle disse størrelsene er oppgitt med nøyaktige mål også, slik at du kan måle din hund og finne riktig størrelse. Regndekken veier ikke mye. De er veldig lette og fine å gå med, så selv en veldig liten hund vil være komfortabel med et regndekken på. Når størrelsen blir mindre blir selvsagt også vekten uansett lavere. Å kjøpe regndekken til liten hund på nett er like enkelt som med alle andre raser og typer hunder.

Regndekken til hund kan gjerne kombineres med potesokker for det ultimate regnantrekket. Total beskyttelse av en hund er ikke enkelt, men du kommer langt på denne måten. Du får regndekken til hund i både knallsterke farger og tradisjonelle. Siden regn og dårlig vær ofte kan forbindes med dårlig sikt, kan det være smart å ha en sterk og veldig synlig farge på regndekkenet. De har så godt som alltid refleks og synlighet i mørket, men om dagen i tungt regn kan et knallgult regndekken til hund være tryggere langs veien. Regndekken har gjerne en høy krage som beskytter litt ekstra. Noen av dem kommer også med noe som ligner en form for hette. Når det regner ned i hundens nakken kan den bli veldig våt, og derfor er regndekken med litt ekstra beskyttelse veldig smart.

Hvis ditt regndekken har fått mange rifter og skader vil det kunne lekke vann inn i det. Pass på dette og sjekke dekkenet hvis du mistenker at det ikke holder hunden tørr nok.

Vis mindre
1 — 7 av 7 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen