Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader
Hundehus på nett

Hundehus og hundegrind - finn hus til din hund

Hundehus er ikke veldig mye brukt i Norge. Det er kanskje en litt amerikansk ting å ha hunden ute i hagen. Det er jo først og fremst der vi ser for oss hundehus. Det typiske lille hundehuset med liten buet åpning og skråtak. Men hundehus kan være andre ting også, for eksempel små hundehus til innendørs bruk. Før du ser etter og kjøper hundehus på nett må du vite hvordan og hvor du skal bruke det. Spør oss gjerne om råd. Hundegrind er veldig lik en barnegrind. Ikke bare måten den er laget på men også hvordan den fungerer. En hundegrind skal holde hunden unna steder hvor den ikke er trygg, og samtidig beskytte områder hvor du er redd den kan for eksempel spise på ting eller klore. Det er altså sikkerhet begge veier med en hundegrind. Når du kjøper hundegrind på nett må du sjekke mål og installering grundig. Denne informasjonen står på hvert enkelt produkt hos oss.

Les mer

Hundehus

Hundehus kan brukes utendørs og inne, og det er svært forskjellige produkter på disse to områdene. Et hundehus utendørs må holde en viss standard for å være trygg i bruk, mens hundehus inne er mye enklere. Det er ikke veldig vanlig å bruke hundehus utendørs i Norge, bortsett fra til raser som elsker å være ute selv i det kaldeste været. Hundehus til bruk inne er et sted hvor hunden kan trekke seg tilbake når den trenger ro, og slike hundehus er ofte laget for å matche interiør og stil i hjemmet. Hvis du vurderer å kjøpe hundehus på nett i Norge må du først finne ut hvor og hvordan det skal brukes. Hva trenger du og hva passer for hunden din. Spesielt hundehus til utendørs bruk krever planlegging for å bli suksess.

Hundegrind

Hundegrind brukes først og fremst til to ting.

Forhindre at hunden kommer seg til områder hvor den kan finne på å spise ting som du liker spesielt godt eller som kan være farlig for den. Holde hunden på et område hvor den er trygg.

En hundegrind er veldig enkelt å installere i hjemmet ditt. De fleste modellene lages for å passe normale størrelser på trapper og dører med gode justeringsmuligheter, men sjekk at den du ser på faktisk kan tilpasses din bruk.

Hundehus inne

Et hundehus som brukes inne er laget av enklere materialer enn hundehus for utendørs bruk. Et hundehus inne er gjerne laget av stoff og kan være utformet på måter som henger mer sammen med livsstil og mote enn tradisjonelle hundehus. Hundehus inne brukes stort sett kun til små hunder. Slike hundehus tar lite plass siden hunden tross alt er lite. Å ha hundehus inne til en stor hund er veldig plasskrevende og egentlig ikke nødvendig. Gi den store hunden et par alternative steder å sove, og la ett av dem være litt tilbaketrukket. Omtrent som en hule. Men tilbake til små hundehus til bruk inne. Designet på disse bestemmes oftest av moter og trender, ikke funksjonalitet. De kan være laget som små telt eller huler med føtter på. Innsiden er myk og deilig og varm. Et bra sted å slappe av og føle seg trygg. Et hundehus inne er et fint sted for hunden å trekke seg tilbake når den trenger litt ro. Husk å tenke størrelse på hund når du kjøper hundehus til bruk inne. Det meste som er tilgjengelig er som sagt ment for små hunder.

Hundehus utendørs

Et hundehus som skal stå utendørs bør helt klart være isolert hvis hunden faktisk skal bruke det. Vi vil egentlig si at et hundehus for utendørs bruk skal være et isolert hundehus. Ikke bare bør. Hundehus du bruker ute er langt mer solid enn hundehus som er inne. Utendørs hundehus må ha materialer som tåler regn, snø, is, frost og vind. Det kan virke idyllisk å se filmer eller tegneserier fra for eksempel varme stater i USA, hvor de har søte hundehus stående ute på en gressplen. Her i Norge er været en god del tøffere enn akkurat disse stedene. Materialene må være solide og utendørs hundehus bør stå på et fundament som beskytter mot underlaget. Med frost om høst og vinter kan bakken holde på kulde veldig lenge. Det er bare enkelte raser som bør bruke et utendørs hundehus aktivt, og til og med sove der om natten. Da snakker vi om raser som husky og alaskan malamute som trives i røffe forhold. Men det betyr ikke at du kan ignorere komfort fullstendig. De skal ha det godt og trygt disse hundene også.

Trixie hundehus

De lager alt mellom himmel og jord og selvsagt lager de hundehus. Her kalles de kennel, så du må være oppmerksom på det hvis du er på utkikk etter et slikt hundehus. De lager både hundehus ute og hundehus inne, og kvaliteten er som du forventer alltid god. Utvalget av hundehus som er tilgjengelig fra akkurat dette merket kan variere. Hvis det er noe du savner kan du ta kontakt, men det er ikke alt som er aktuelt som hundehus i Norge.

Vis mindre
1 — 11 av 11 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen