Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Tilbehør

Tilbehør hund

Tilbehør til hundehalsbånd

Tilbehør til hundehalsbånd kan faktisk være ganske mye rart. Du kan bruke hundens halsbånd til å feste ting på, og hvis den bruke sele kan du gjør enda mye mer praktisk. Et rullekobbel kan også bruke til tilbehør, for eksempel å bære med seg en liten holder til hundeposer. Praktisk når du er på tur. Det åpenbare innen tilbehør til hundehalsbånd og som mange tenker på er navnebrikker. I dag finnes det elektroniske måter som for eksempel chip for å merke en hund med informasjon, men en god gammel brikke eller lignende brukes fremdeles.

Les mer

Hund tilbehør til hundehalsbånd

Her er noe av det forskjellige innen denne kategorien produkter.

ID tag til hund

Å merke hunden er viktig og noe vi forbinder med tilbehør til hundehalsbånd fra gamle tider. Det fungerer like bra i dag egentlig. De små kolbene eller brikkene med kontaktinformasjon til eier. Og hundens navn kanskje. I dag kan du også velge å få en chip - en liten brikke med informasjon - i hundens hud. Den kan scannes av blant annet en veterinær og man finner da kontaktinformasjon og annet nyttig om hunden. Men den gode gamle måten å gjøre det på er også aktuell. Det vil være mye enklere for hvem som helst som finner en bortkommen hund å finne ut hvem eieren er og ringe. Man slipper å gå til veterinær eller kanskje politiet for å få brukt scanning av chip. Forskjellige typer id tag til hund kjøpes på nett i Norge fra Dyrekassen. Vi forteller deg gjerne mer om hvilke typer som er praktiske å bruke basert på blant annet rase, størrelse og aktivitetsnivå.

Seler til katt

Katter kan faktisk gå med dette. Situasjoner hvor du bruker det på katten kan være når du er redd den skal stikke av. Kanskje skal dere til veterinæren og du vil la den gå selv. Det hadde vært litt kjedelig hvis den plutselig fant ut at veterinær høres ut som en dårlig ide akkurat nå. Du har også noen katter som kanskje ikke er helt komfortable ute. De er typiske innekatter. Da kan du like godt bruke utstyr som sikrer både deg og katten kontroll når dere er i friluft. Ikke forvent å kunne ta den på katten for første gang rett før dere skal ut. Prøv deg litt fram inne først for at katten skal bli vant til bruken. Seler til katt kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen, hvor du også får god hjelp hvis du har spørsmål rundt produktet eller bruken.

Magebelte til hund

Et slikt belte er det selvsagt eieren som går med. En hund går ikke med det. Magebelte til hund brukes når man er aktiv med hunden. Da tenker vi for eksempel jogging. Litt drahjelp er greit hvis det går litt tungt opp bakken. Vi vet at du egentlig liker det. Og ikke minst på ski. Da er drahjelpen virkelig effektiv og du kan bare skli etter hunden som trekker deg bortover. Når du går på vanlig tur er det også praktisk å bruke det. Du har armene fri og kan slappe mer av i dem. Å holde i båndet med hendene over lang tid kan faktisk være slitsomt for både armer og hender. Noe som tar av for belastningen er ikke en dårlig ide, selv om du kun rusler en rolig tur i skog og mark eller i nabolaget. Mange av disse produktene har lommer å oppbevare ting i. For eksempel bæsjeposer eller godbiter. Eller kanskje din egen matpakke og drikke. De har også ofte løkker eller hull hvor du kan feste andre ting enn kobbelet. Smart tilbehør altså.

Valpehalsbånd

Disse skal være myke og spesielt komfortable. Da blir det mye lettere å få valpen til å bruke det. Tilvenning fra ung alder er viktig for å få gode vaner senere i livet, også når det gjelder å gå med bånd og halsbånd. De er myke og lette fordi det er enklere for valpen å ha dem på. Husk at gni det litt mot huden din for å gjøre det til noe kjent med en lukt som minner om noe trygt.

Kjøp sovepose til hund på nett

Ja - det finnes virkelig! En sprek hund er den perfekte turpartner, og til den perfekte turpartner trenger du et sted å sove hvis dere er på overnattingstur. Som vi har skrevet på bloggen vår kan hunder faktisk fryse. Noen fryser lettere enn andre. En sovepose til hund er lun, varm og deilig og lar hunden hvile skikkelig og få tilbake energien den har brukt i løpet av en lang dag.

Vis mindre
1 — 22 av 22 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen