Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Redningsvest til hund

Flytevest redningsvest hund

Flytevest og redningsvest til hund og valp

Redningsvest til hund er et veldig aktuelt produkt for deg som liker å tilbringe mye tid på og nær sjø og vann. Vi tenker at alle hunder kan svømme, og det er til en viss grad sant. Men mye kan påvirke hvor godt de klarer å svømme, for eksempel temperatur i vannet. Hvis hunden faller i sjøen og skader seg eller blir desorientert kan den også få problemer. En hund som er trøtt i utgangspunktet kan også slite med å svømme. Det er som du forstår en god del situasjoner og eventuelle ting som kanskje som taler for å ha redningsvest til hund eller flytevest til hund. Hvis du har noen spørsmål om produkter eller størrelser på redningsvest til hund når du skal kjøpe på nett, kan du sjekke om vi har svarene.

Les mer

Redningsvest til hund

En god redningsvest til hund skal hjelpe til med å holde hunden flytende i en trygg posisjon. Som med redningsvest til mennesker er også redningsvest til hund hakket tryggere enn flytevest. Flyteelementene i en redningsvest til hund er plassert for å gi maksimal oppdrift i en posisjon som holder hunden mest mulig ute av vannet. Altså den viktige delen - overdelen. Redningsvest til hund brukes ofte når man har hund med i båt, kajakk, kano eller padlebrett. For hunder som ikke er spesielt flinke og trygge i vannet kan den med fordel brukes også ved lek i vannkanten. Hvis du har en spesielt aktiv hund som er flink i vannet, kan du se på flytevest til hund. Et litt enklere produkt. Skal du kjøpe redningsvest til hund på nett i Norge? Da får du garantert fungerende produkter som oppfyller alle krav til sikkerhet. Vi tester også enkelte av våre produkter selv for å forsikre oss om dette og lære hvordan de virker.

 

Flytevest til hund

Flytevest til hund er først og fremst ekstra hjelp til å holde seg flytende i vannet for en hund som svømme og har krefter til det. Den gir oppdrift og gjør det veldig mye enklere å svømme rundt, selv under dårlige forhold. Flyteelementene i en flytevest til hund er plassert for å la hunden bevege seg ganske fritt og ledig. Hvis den skal svømme selv må den jo faktisk kunne bevege seg skikkelig. En flytevest til hund er et godt kjøp for deg som har en hund som er aktiv i og nær vannet, liker å svømme, er flink til å svømme men du trenger litt ekstra sikkerhet. Det gir litt ekstra ro å vite at hunden har flytehjelp med flytevest hvis den plutselig skulle bli sliten eller overvurdere evnen til å svømme langt for å hente en pinne. Hunder har jo en tendens til å overvurdere ferdighetene sine og kan bli veldig slitne. Hvis du skal kjøpe flytevest til hund på nett og lurer på om det er riktig valg, kan du gjerne sende oss en melding og sjekke med våre eksperter. De kan nok si om du bør kjøpe flytevest til hund eller redningsvest til hund.

Kurgo redningsvest til hund

En funksjonell og solid redningsvest til hund. Vi har testet denne og ble imponert over kvaliteten og detaljene. Alt er virkelig godt laget og framstår som svært holdbart over tid. Vi anbefaler selvsagt å vaske den etter bruk i saltvann, og da vil den vare lengre. Passformen på hunden er meget god og den kan enkelt tilpasses.

Dogman redningsvest til hund

De lager en flytevest til hund, ikke redningsvest til hund. Smarte detaljer og fargevalg gjør dette til et kult produkt for en aktiv og svømmedyktig hund. Knallsterk fluoriserende farge er supert for synlighet. Når man er i sjøen er det vanskelig å se detaljer, men en knallsterk farge skinner opp og tiltrekker oppmerksomhet. Håndtaket er også utformet på en litt kreativ måte som gjør det mer komfortabelt for hunden å bli løftet opp etter det. Justeringsmulighetene er veldig gode, og med riktig valg av størrelse i utgangspunktet skal man klare å gjøre den behagelig å ha på for alle hunder. Husk at den flytevest er litt enklere utformet enn en redningsvest. Flytevest til hund hjelper på flyteevnen men forutsetter at hunden kan bevege seg og er trygg i vannet.

Ezydog redningsvest til hund

Smart redningsvest til hund som er perfekt når hunden ikke er så flink til å svømme. Noen raser er ikke så flinke til det, mens andre er naturlige svømmere. Med strategisk plasserte flyteelementer holder denne redningsvesten hunden flytende i en trygg posisjon. Den trenger altså ikke å være en dyktig svømmer. Ergonomisk passform er ivaretatt med blant annet stropper i neopren. De sørger for at dette er en komfortabel redningsvest til hund. Håndtak på ryggen gjør at løfting er enkelt for deg og komfortabelt for hunden.

Vis mindre
1 — 5 av 5 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen