Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Elektronikk

Elektronikk til hund valp på nett

Elektronikk til hund og valp

Elektronikk til hund kjøper du på nett i Norge hos Dyrekassen. Her får du det store utvalget og de spennende produktene. Produktene innen elektronikk til hund og elektronikk til valp er gode hjelpere i hverdagen med hund. De gjør livet litt lettere for deg. Du må kanskje innrømme at du har litt lite tid av og til. Men det er ikke en måte å kjøpe seg ut av det. Du bare forbedrer livet litt med de rette dingsene. Elektronikk til hund omfatter alt fra ting til mat og drikke, leker, sikkerhet og til trening. Vi har sett en enorm utvikling i kvaliteten, og vi vet at du stiller høye krav akkurat slik du gjør når du kjøper elektronikk som mobil eller TV. Når du skal kjøpe elektronikk til valp på nett i Norge - eller elektronikk til hund - finner du de beste produktene hos Dyrekassen, og vi gir deg gjerne de beste rådene også.

Les mer

Drikkefontene

Et utrolig flott hjelpemiddel for å få hunder til å drikke nok. Dyr liker ikke stillestående vann. Instinktet fra naturen sier at vann som ikke er i bevegelse kan være farlig å drikke, og vannskålen kan derfor ofte stå urørt. Dette er selvsagt ikke bra siden hunder skal drikke ganske mye i løpet av dagen. Det kan variere fra kanskje 2-3 desiliter til 3 liter vann per dag avhengig av kroppsvekt, og det er din jobb å passe på at hunden får en trygg kilde til rent vann. En fontene sirkulerer vannet. Det går gjennom et filter og føles derfor friskt og rent hele tiden. Og bare det at det er bevegelse betyr enormt mye for tilliten hos hunden. Elektronikk til hund kan altså være viktig for god helse.

Bjeffehalsbånd

Dette er et produkt man skal ha trening for å bruke. Og da mener vi at du som eier skal ha trening i å bruke det. Det er ikke noe du kjøper bare for å teste det ut eller sjekke hvordan det fungerer. Slike halsbånd kan påvirke hundens atferd i stor grad og brukes derfor til trening med kyndig person. Det finnes produkter med lyd som enten gir en pipetone eller en innspilt melding fra deg. Mest kjøpt er nok halsbåndet med lukt. Det kommer en duft når hunden bjeffer, og siden hunden blir overrasket over det som skjer og litt satt ut vil den mest sannsynlig slutte å bjeffe. Men dette krever altså kunnskap og trening å få til. Bruk av strøm i slike produkter er strengt forbudt og vil aldri selges her. Dette er et eksempel på hvordan elektronikk til hund og elektronikk til valp brukes til trening av oppførsel.

Kjæledyrkamera

Mange har nok vært borti kamera som overvåker huset. Kanskje det følger med en app slik at du kan se leiligheten når du ikke er hjemme. Og babymonitor på barnerommet selvsagt. Det er manges første møte med en form for sikkerhetskamera. På samme måte som folk vil følge med på en baby og være trygg mot tyver, er det noen som vil vil at hunden har det bra hjemme. Det er ikke til å unngå at de noen ganger må være alene. Og ikke minst - hva gjør de når de er alene? Et slikt kamera gir deg god oversikt med sin brede vidvinkel og gode lyd. Mange av kameraene lar deg også snakke i høyttaleren. Noen hunder blir beroliget av det mens andre kan bli forbauset og kanskje lei siden du tross alt ikke er der selv om den hørte deg. Du kjenner din hund best og vet hva du kan gjøre. Enkelte kamera kommer med ekstra dingser innebygget. Du kan for eksempel skyte ut en godbit til den. Eller bevege på en laser som den kan leke med. En slik rød prikk som hunder og katter jager. Da snakker vi virkelig interaktiv leke og sikkerhetskamera.

Fôrautomat

Dingsen du ikke visste at du trengte. Den gjør hundens spising forutsigbar og sunn gjennom at det blir faste mengder og hvis du vil også faste tider. Overvekt er et stort problem for hunder. Det går ut over ledd og skjelett i tillegg til hjerte og andre organer. God kontroll med automatisert fôring kan være en veldig fin løsning for noen som sliter med dette. I tillegg til riktig fôr selvsagt. Den er også veldig grei å ha hvis du ikke er hjemme og vet at hunden trenger et måltid i mellomtiden. I stedet for å sette ut en skål med fôr klokken 8 og si at den skal spises klokken 11, for du vet jo at hunden ikke kommer til å vente og heller ikke kan klokken. Du stiller inn automaten og fôret kommer ut til riktig tid. Kombiner det med et kamera og du har en perfekt pakke med elektronikk til hund og elektronikk til valp.

Selfieball til hund og valp

Rett og slett bare en kul liten dings som lar deg få hundens oppmerksomhet når du skal ta et bilde. Har du irritert deg over dårlige hundebilder? Ser ikke hunden skikkelig inn i kamera? Føler du rett og slett at dere har mye å gå på når det kommer til både sosiale medier og familiebilder? Da kan dette være den tekniske dingsen som løser problemene og gjør livet ditt mye mer perfekt. På bilder i hvert fall. Den festes på toppen av mobilen, og siden hunder elsker baller vil blikket omtrent automatisk og på instinkt gå mot mobilens kamera. Pass bare på at den ikke sluker hele mobilen hvis den kaster seg etter ballen! Neida, det går helt fint. Men du kan få noen skikkelig kule bilder på denne måten. Den fungerer veldig fint på mennesker også.

Vis mindre
1 — 22 av 22 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen