Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill`s Hill’s Science Plan Voksen Hund Våtfôr med Storfe 12x370 g

Pris: 499,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Hill’s Science Plan Voksen Hund Våtfôr med Storfe har en perfekt balanse mellom smak og næringsinnhold til voksne hunder mellom 1 og 6 år.

Hill’s Science Plan Voksen Hund Våtfôr med Storfe er et godt og næringrikt våtfôr til voksne hunder av alle raser. Våtfôret består av mykt storfekjøtt i en deilig smaksrik saus de aller fleste hunder vil kaste seg over. Kan serveres alene som et fullfôr eller blandet inn med tørrfôr for ekstra næring eller for å vekke matlysten til en småspist hund. 

Våtfôret har storfekjøtt som hovedingrediens og gir hunden hydrolyserte proteiner av høy kvalitet for å opprettholde muskelmasse. Det inneholder også lett fordøyelige ingredienser og fiber som bidrar til en god og frisk fordøyelse. Det er tilsatt soyaolje som også bidrar til en god fordøyelse ved å smøre fordøyelseskanalen som motvirke forstoppelse hos hunden. Soyaoljen har også vist effekt av å bekjempe hunden mot stress og støtte synets normale funksjon fra vitamin-A i oljen. Mineraler som fosfor og natrium i fôret bidrar til å bevare friske organer og magnesium bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet.Dessuten bidrar magnesium til normal muskel- og leddfunksjon. Fôret inneholder E-vitamin som også bidrar til å bedre ledd- og beinhelse ved å redusere forbindelsene som øker ødeleggelsen av leddbrusken som cellene i leddhinnene lager.

Hvorfor velge Hill’s Science Plan Voksen Hund Våtfôr med Storfe?

 • Kan serveres alene eller blandet med tørrfôret for ekstra næring og smak
 • Storfe som hovedingrediens
 • Høykvalitetsprotein for å vedlikeholde muskler
 • Lettfordøyelig og med fiber for en sunn fordøyelse, samt motvirker forstoppelse
 • Rikt på vitaminer, mineraler og antioksidanter
 • Vitaminer og mineraler som opprettholder friske organer
 • Inneholder Omega-fettsyrer
 • Fremmer en sunn hud og pels
 • Opprettholder normal hjerne- og hjertefunksjon
   

Fôringsveiledning: Server riktig mengde mat (se tabell for veiledning) i en fôrskål. Husk at hunden din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer. NB! Oppbevares kaldt etter åpning.

Se alle produkter fra Hill`s
Innhold og ingredienser

Sammensetning:
Oksekjøtt (min. 12%), bygg, kylling, svinelever, mais, hydrolysert animalsk protein, soyabønneolje, mineraler, rismel, cellulose, vitaminer, sporstoffer og betakaroten.

Analytiske bestanddeler:
Vann 77 %
Protein: 5,8 %
Fett 3,1 %
Karbohydrater 12,3 %
Råfiber 0,5 %
Råaske 1,3 %
Kalsium 0,17 %
Fosfor 0,16 %
Kalium 0,18 %
Natriu, 0,07 %
Magnesium 0,027 %
Betakaroten 0,17 ppm

Vitamin A 18403 IU/kg
Vitamin C 17 ppm
Vitamin E 182 IU/kg

Omega-3 Fettysyrer 0,08 %
Omega-6 Fettsyrer  0,89 %