Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Dogs Love Laks Kjeks 100 g

Pris: 69,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Fish4Dogs Love Laks Kjeks er næringsrike godbiter laget av 100% naturlige ingredienser du kan gi med god samvittighet til hunden din!

Fish4Dogs love-serien er spesielt utviklet for å vise hunden din hvor høyt du elsker dem gjennom velsmakende godbiter. Love-serien er fri for ingredienser som ofte er knyttet til intoleranser som; egg, lam, kjøtt, kylling og korn.

Fish4Dogs Love Laks Kjeks er godbiter laget av helt naturlige råvarer. Kjeksen består av laks, hvit fisk og søtpotet som gir en god smak hunden din vil elske. Godbitene egner seg til alle hunder - også sensitive hunder.

Med laks og hvit fisk i oppskriften er godbitene rike på Omega-3. Omega-3 har en rekke fordeler som blant annet å gi en bedre fordøyelse, en sunnere hud og blankere pels, og å opprettholde gode ledd og bein. Søtpoteten er rik på kalium, magnesium og jern, samt en utmerket kilde til vitaminene C, B2, B6 og E. I tillegg inneholder søtpotet godt med fiber som er gunstig for tarmene og fordøyelsen og gir en økt metthetsfølelse. Søtpotet er også en god kilde til energi og bra for synet.

Fish4Dogs Love Laks Kjeks

  • Består kun av 100% naturlige råvarer
  • Inneholder norsk laks og hvit fisk 
  • Smakfulle og næringsrike
  • Egner seg til alle hunder, også sensitive hunder
  • Uten korn, kunstige tilsetningstoffer og fargestoffer
  • Gode for fordøyelsen
  • Gir en sunn hud og en blank pels
Se alle produkter fra Fish4Dogs
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Laks 50%, Hvit fisk 39%, Søtpotet 7%, Potetstivelse, Potetfiber. Tilsetningsstoffer (per kg): Antioksidanter (stabilisert med rosmarin og Tocopherol-rike ekstrakter) 1,5 g

Analytiske bestanddeler: Råprotein 36%, råoljer og fett 30%, råfiber 6,5%, råaske 12,5%.