Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Ferplast Superior 60

Pris: 949,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Ferplast Superior er et sammenleggbart hundebur designet for å møte flere forskjellige behov: for å trene valpen hjemme, for å skape et trygt rom i hjemmemiljøet som ligner på et hi, og for å transportere din trofaste venn i bagasjerommet på bilen. Det er stødig og solid, er laget av metallnetting med plastrammer og sokkel og har store ventilasjonsgitter som gir utmerket synlighet til vennen din.

Superior-burene er utstyrt med store åpninger for større fleksibilitet i bruk både hjemme og på veien. Den lille Superior 60-modellen har 2 åpninger, en på siden og en på toppen, mens de store modellene har 3, en på siden, en på toppen og en på forsiden. Dessuten kan taket åpnes og fjernes helt, noe som er praktisk fordi det lar deg klappe hunden. Dørene, forsterket med dobbel sikkerhetslås, er store og gir enkel tilgang til vennen din.

Plastbunnen samler smuss og sikrer et tørt og stabilt miljø for vennen din takket være det spesielle dreneringssystemet og den sklisikre overflaten. I tillegg er bunnen utstyrt med sklisikre gummiputer som holder boksen stødig mot gulvet under bruk.

Superior er også lett å montere og krever ikke bruk av verktøy. Det patenterte foldesystemet gjør det enkelt å transportere. For korte flytt, 2-3 meter, finner du 4 komfortable ruller på bunnen.

Til slutt, husk at Superior er et øko-bærekraftig produkt: det er faktisk produsert med materiale som kommer fra industriell resirkulering og gjenforbruk, for å beskytte miljøet der vi lever sammen med våre dyrevenner.

Superior er tilgjengelig i fem størrelser for å passe alle behov og hunder uansett størrelse.

Nedenfor finner du spesifikasjonene til modellene og dimensjonene til hunden:

Superior 60 ideell for veldig små hunder, voksen størrelse opptil 6 kg og 30 cm høy i nakken
Superior 75 ideell for små hunder, voksen størrelse opptil 12 kg og 35 cm høy i nakken
Superior 90 ideell for mellomstore hunder, voksen størrelse opptil 20 kg og 40 cm høy i nakken
Superior 105 ideell for store hunder, voksen størrelse opptil 40 kg og 50 cm høy i nakken
Superior 120 ideell for veldig store hunder, voksen størrelse opp til 50 kg og 55 cm høy i nakken.

Vennligst merk: hvis du har en valp, anbefaler vi å velge boksen basert på størrelsen hunden din vil nå som voksen.

Se alle produkter fra Ferplast