Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula våtfôr 6 x 400g

Pris: 299,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula våtfôr er laget for overvektige hunder. Med et redusert protein- og fettinnhold og tilsatt aminosyren L-karnitin har Reduced Calorie til hensikt å redusere kaloriinntaket og øke fettforbrenningen uten å miste muskelmasse

Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula våtfôr er designet for å begrense hundens kroppsvekt med et lavere kaloriinntak. Overfôring av proteiner og fett kan utløse kroniske sykdommer hos hunder, spesielt om de beveger seg lite. Restricted calorie har til hensikt å motvirke dette med et begrenset proteinnhold (8%) og et lavt fettinnhold (4,5%). L-karnitin er tilsatt for raskere fettforbrenning, samtidig som at muskelmasse opprettholdes. Hvit fisk er brukt som kilde til omega-3 fettsyrer for å gi en sunn hud og blank pels . Fôret er også tilsatt vitamin E - en oksidant som hjelper til med å bekjempe frie radikaler, opprettholder immunforsvaret og kan styrke hjertefunksjonen. Restricted Calorie kan også ha en gunstig effekt på å ta ned kolesterolnivået og lidelser i tarm og lymfesystemet. 

Hvorfor velge Eukanuba Veterinary Diet Dog Restricted Calorie Formula våtfôr:

  • For å bidra til å redusere overvekt
  • Lavt fettinnhold og begrenset mengde kalorier
  • Er tilsatt L-karnitin for å øke fettforbrenning
  • Gir en sunn hud og blank pels
  • Reduserer sult mellom måltidene

Våtfôret kan brukes som primærfôr eller som et supplement til det daglige tørrfôret. For hunder som ikke drikker nok vann er det spesielt anbefalt å supplere med våtfôr da det inneholder store mengder vann. 

Ekukanuba Veterinary Diets utgjør en rekke tørrfôr- og våtfôrsdietter for hunder og katter med formål om å ernæringsmessig håndtere et bredt spekter av helsemessige forhold for ditt kjæledyr. Sjekk alltid med veterinær før bruk av Eukanuba Veterinary Diets.

 

Bruksanvisning: Våtfôret er serveringsklart og nytes best ved stuetemperatur. Oppbevares på et tørt og kjølig sted. Etter åpning skal fôret oppbevares i kjøleskapet.  Det daglige ernæringsbehovet kan variere, avhengig av hundens størrelse, alder, belastning, aktivitetsnivå og miljø. Anbefalingene er derfor kun veiledende. Juster andelen av fôr, slik at hunden opprettholder en ønsket kroppsvekt. Hvis du gir den snacks/godbiter skal du huske å trekke dette fra fôrmengden. Ved bytte til eller fra et annet fôr, anbefales det å introdusere det nye fôret gravis, over en periode på 7 dager. Husk, at hunden alltid har tilgang til friskt vann i en ren skål. Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie bør ikke brukes til valper, avmagrede hunder, drektige elle diende tisper.

Se alle produkter fra Eukanuba Veterinary Diet
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Kylling, hvit fisk, kyllinglever, ris, knust mais, kylling biprodukter, biffprodukter, fiskemel, tørket hele egg, tørket rødbeter, kaliumklorid, linfrø, kalsiumkarbonat, mononatriumfosfat, natriumklorid.

Analytiske bestanddeler: Proteiner 8.0%, fettinnhold 4.5%, råaske 1.60%, rå fibre 0.50%, fukt 77.00%. Energiinnhold Pr. kg.: 1.120 kcal.

Tilsetningsstoffer per KG: Vitaminer Pr. kg.: Vitamin A 18000IU, Vitamin D3 300IU, Vitamin E (-tocopherol) 50 mg.Betemasse 0.4% Mineraler: Kalsium 0.25%, fosfor 0.20%. Aminosyrer Pr. Kg.: L-karnitin 10mg. Essensielle fettsyrer: Omega-6 fettsyrer 0.62%, omega-3 fettsyrer 0.12%.