Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Diafarm Omega 3+6+9 Kosttilskudd 40 stk

Pris: 189,-
151,-
-20%
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Diafarm Omega 3+6+9 Kosttilskudd er et komplimentært kosttilskudd til alle hunder og katter som opplever problemer med pelsrelaterte problemer som dårlig hårvekst, hudirritasjoner, flassing, kløe mm.

Hunder og katter bør få tilført Omega-3 fettsyrer jevnlig i og med at de ikke kan danne disse selv - først og fremst igjennom kosthold, men gjerne  igjennom kosttilskudd også. Det er vist at omega-3 fettsyrer kan ha positiv effekt på forekomst av leddproblemer som gikt eller slitasjer samt motvirker det hjerte- og karsykdommer. Omega-fettsyrene bidrar også til en sunn hud og en blank pels.

De viktigste omega-3 fettsyrene er docosaheksaoensyre (DHA) og eicosapentanoensyre (EPA) som finnes stort sett bare i fisk, skalldyr og sjøpattedyr. Diafarm Omega 3+6+9 sørger for at hunden eller katten din får i seg de livsnødvendige fettsyrene.


Dosering:
Hund: 1-2 tabletter daglig pr. 10 kg kroppsvekt
Katt: 1 kapsel daglig

Se alle produkter fra Diafarm
Innhold og ingredienser

 Inneholder ringblomst, borago-olje med Omega 3 og andre viktige flerumettede fettsyrer som EPA, DHA, GLA og Linolensyre. Miksturen er også tilsatt en blanding av vitaminer og sink, som understøtter effekten.