Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Cleany Teeth Ultralyd Tannbørstesett

Pris: 2 499,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Cleany Teeth Ultralyd Tannbørstesett er en tannbørste som fjerner tannstein med ultralyd og fjerner bakterier dypt i tannkjøttet. Cleany Teeth tannbørste holder hundens tenner i god stand, og minimerer behovet for å besøke veterinæren for tannbehandling, for eksempel å fjerne tannstein under bruk av anestesi.

Cleany Teeth Ultralyd Tannbørstesett er rengjøring av tenner og plakk/tannstein fjerning hjemme med ny teknologi!

Cleany Teeth Ultralyd Tannbørstesett

? Beste tannpleieproduktet til hund i 2018
? Skånsom fjerning av tannstein
? Reduserer tannkjøttbetennelse
? Fjerner stinkende pust fra hunden
? uten anestesi
? Egnet for hjemmebruk til både små og store hunder!

Denne startpakken inkluderer:

  • CleanyTeeth for Dogs tannbørste (med CleanyTeeth CPU)
  • 2 x ensidige børstehoder
  • 1 x 3-sidig børstehode
  • Hundetannkrem (spesielt formulert for hunder og ultralyd)
  • USB-ladekabel

Ultralyd tannbørsten fjerner tannstein med ultralyd og fjerner bakterier dypt i tannkjøttet. 
CleanyTeeth tannbørste holder hundens tenner i god stand, og minimerer behovet for å besøke veterinæren for tannbehandling, for eksempel å fjerne tannstein under bruk av anestesi.

Hva er ultralyd?
Skånsomme vibrasjoner, ikke hørbare, ikke synlige og ikke merkbare. Denne type teknologi er brukt av tannleger og på mennesker i over 20 år. 

Hvor ofte skal jeg bruke tannbørsten?
Hvis tennene er fri for tannstein og tannkjøttet ikke er rødt eller hovent, kan du rengjøre dem omtrent en eller to ganger i uken. For tannstein eller rødt og hovent tannkjøtt så ofte som mulig. Det er ingen skadelige bivirkninger! men sørg for at det ikke blir et stort stressmoment for hunden.

Har ultralyd skadelige effekter?
Nei. Ultralyd generert av CleanyTeeth for Dogs er ikke sammenlignbar med den "harde" ultralyden som brukes av tannleger og veterinærer. Versjoner av teknologien har blitt brukt på mennesker i over 20 år!

Hvor lenge varer garantien?
Garantien er to år.

Hvor lenge vil tannkremen vare hvis du børster 1-2 ganger i uken?
En hund vil sannsynligvis forbruke tre tuber per år. Du bør plassere en halv tomme tannkrem på børstehodet. Hver tannkremtube er 75 ml. Levetiden til en åpnet tube er i det minste flere måneder, mens uåpnede tube trygt kan brukes opptil 2,5 - 3 år.

Hvor produseres CleanyTeeth for Dogs?
Fabrikken ligger i Tyskland (Schwarzwald) innen 250 kilometer fra Frankfurt.

Hva er fordelene med CleanyTeeth hundetannkrem fremfor andre hundetannkremer?
Med CleanyTeeth tannbørste, genereres ultralydbølger som bryter ned / fjerner bakterier, så vel som små matpartikler. Tannkremen genererer nano-bobler som hjelper til med å ødelegge bakteriene som arbeider med ultralyd bølgene. De fleste vanlige tannkremer inneholder slipende artikler som den aktive ingrediensen. Så med den mekaniske børstingen vil partiklene i tannkremen skrubbe tennene. Dette er ikke behøvelig med Cleany Teeth tannbørste. 

Hvor mange gangen kan børstehodet brukes før det må byttes?
Hvert børstehode kan brukes + - 30 ganger. Børstehodet må skiftes når bustene begynner å bøyes å se slitte ut.

Hvordan skal tannbørsten brukes? 
Tannbørsten fungerer helt uten noen lyd eller vibrasjon, du skal ikke "pusse" eller rotere med tannbørsten. For at ultralydbølgene skal ha maksimal virking, skal børstehodet enten holdes i ro, eller rolig flyttes over tennene. Hele prosessen bør ta ca 1min. Hunden kjenner ingenting mens ultralyden jobber seg over tennene, røttene og tannkjøttet. Bruk 1-2cm med Cleany teeth tannkrem som samarbeider med ultralydbølgene for optimal effekt. 

Se alle produkter fra Cleany Teeth