Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Canelana Thermo Ulldekken Sort Terrier M

Produktbeskrivelse

Thermo ulldekken fra Canelana er det varmeste vinterdekkenet egnet til de kaldeste dagene! Norsk design laget med merinoull av høyeste kvalitet. Utsiden av dekkenet er dekket med ett vind -og vanntett softshellstoff med membran som puster. Dekkenet er egnet til dager med snø, ruskevær og selv de kaldeste dagene.

Dekkenet ligger godt over rygg og lår, har stramming bak og er lengre enn mange tradisjonelle dekken slik at den dekker lårmusklene godt.

I front er det ribbestrikket for bedre fleksibilitet ved av- og påkledning. Det er justerbar stropp rundt magen og stramming både i halsen, og bak for best mulig passform for din hund.

Terriermodellen har åpning bak til haler som står rett opp. Dette finnes i str XS, S og M.

Hvorfor ulldekken?
Ull har tre fantastiske egenskaper: Det varmer, isolerer og puster. Å holde hundens muskler varm både før og etter tur og trening kan virke skadeforebyggende og vil hjelpe hunden med å restituere raskere. Hundens kropp trenger dermed ikke bruke unødig energi på å holde kroppstemperaturen oppe.

Bruk av ulldekken er ypperlig mellom slipp på jaktprøver eller andre treninger! Ulldekken kan være nyttig for alle hunder uansett rase. Spesielt eldre hunder, hunder med skader eller artroser vil ofte ha dårligere sirkulasjon og dermed fryse lettere. Ingen liker å fryse! Ull bør være førstevalget for enhver hund på kalde og fuktige dager! Stikk gjerne hånda under dekkenet for å kjenne om hunden er kald eller varm.

Vaskeanvisning:
Vaskes på ullprogram med ullvaskemiddel 30%.

Størrelsesguide /bruksanvisning :

* Rygglengde mål oppgitt for størrelsene er mellom strekene i illustrasjonen i bildet, og det er der du skal måle hunden.

* Dekken-målene vi oppgir er målt fra strammingen i halsen til midt på innsnittet bak (eller til innsvinget for halen på terrier-modellen). NB - Total lengde på dekkenet, fra strammingen i halsen og til enden bak er derfor lenger enn målene som er oppgitt for størrelsen.

* Strammingen i halsen kommer helt nederst på halsen, litt foran skulderbladene på hunden og halerot bør være omtrent midt på innsnittet for at det skal være langt nok til å dekke over hoftene og ned over ryggen.

* Slik tar du på dekkenet: 1) tre over hodet, 2) stram passelig i halsen, 3) fest delen som går ned under brystet og over ryggen, 4) fest delen som går mellom forbeina og juster eventuelt strikken, 5) stram bak slik at dekkenet legger seg ned over lår og bakpart.

Se alle produkter fra Canelana