Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Buster Aktivitetsmatte (kun matte)

Pris: 299,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Buster Aktivitetsmatte (kun matte). De ulike oppgavene byr på varierte utfordringer som stimulerer hunden med kreativ og leken aktivitet. Suppler med flere oppgaver i ulik vanskelighetsgrad, eller en praktisk bæreveske til enkel transport og oppbevaring. (se linker i produktbeskrivelsen)

Buster Aktivitetsmatte (kun matte) som brukes sammen med Buster Aktivitetsmatte oppgaver og valgfrie godbiter. Produktet er utformet i slitesterkt nylon, som enkelt lar seg rengjøre med varmt vann og såpe. (Skal ikke i tørketrommel).

De ulike oppgavene festes til matten ved hjelp av den praktiske knappemekanismen som enkelt lar deg velge hvilke utfordringer som presenteres for hunden. Utfordringene varierer i kompleksitet fra Nivå 1 til nivå 3, og byr på en bred variasjon av oppgaver som stimulerer og aktiviserer hunden.

Buster Aktivitetsmatte ble designet i Danmark av Marianne Haller Vesterholdt for a skape interaktiv lek med hennes miniatyr schnauzer Ludwig da han ble for smart for tradisjonelle aktivitetsleker. Matten er anbefalt av hundepsykolog Anders Hallgren. 

Øvrige produkter til Aktivtetsmatten består av enkelt oppgaver i ulike vanskelighetsgrader, samt en praktisk bæreveske for enkel transport og oppbevaring.
( Klikk på linkene under for å komme direkte til produktene. )

Se alle produkter fra Buster