Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Brit Care

Merke
Sortering
7 produkter i Brit Care
Brit Care

Brit Care hundefôr, kattefôr, hundemat, godbiter

Brit Care hundefôr og hundemat er blant de smalere merkene som kan kjøpes innen hundefôr. Det betyr ikke at du skal overse dem. Brit Care hundefôr og hundemat holder høy kvalitet, og selskapet har en filosofi som mange vil like. Men vi kan ikke snakke om dem uten å nevne Brit Care godbiter. Dette er blant kundefavorittene våre. Nydelig og smakfullt med sunne ingredienser. Brit Care kattefôr og kattemat er også tilgjengelig, og holder like god kvalitet som Brit Care hundefôr. Brit Care hundefôr og hundemat kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen, og får levert helt hjem på døren. Det samme gjelder hvis du kjøper Brit Care kattefôr og kattemat på nett i Norge fra Dyrekassen - vi leverer helt hjem.

Les mer

Brit Care hundefôr og hundemat

Brit Care hundefôr og hundemat er et sunt fôr laget av ingredienser som holder høy kvalitet. Selskapet er helt mot testing på dyr, og ingenting av hverken fôr, godbiter eller ingredienser er testet på dyr. Brit Care jobber mot mishandling av dyr. De har også et stort fokus på at alt de putter i Brit Care hundefôr og hundemat skal være sunt for hunden. Vi tar gjerne dette som en selvfølge, men slik er det ikke. Det finnes selskap som fokuserer på profitt framfor hundens helse. Du forstår sikkert selv hvilke selskap du skal kjøpe fra, og hundefôr og hundemat fra Brit Care er et av de gode valgene.

Birt Care hundefôr og hundemat har fokus på veldig vanlige områder og behov. Det gjør det enkelt å finne sekken som passer deg og din hund.

  • Brit Care hundefôr til senior
  • Brit Care hundefôr for vekttap
  • Brit Care hundefôr til valp
  • Brit Care hundefôr uten korn
  • Brit Care hundefôr til store raser

Dette er blant valgene du har. Altså er det ikke komplisert å kjøpe Brit Care hundefôr og hundemat på nett i Norge. Hvis du vil skifte fra ditt vanlige fôr til Brit Care hundefôr og hundemat er det faktisk enklere enn du tror. Mange tror det er så vanskelig å skifte til nytt fôr, men hemmeligheten er bare å ta det gradvis. Det kan oppstå ting som man ikke vet på forhånd når man velger fôr. Hunden kan være allergisk mot noe eller rett og slett ikke like smaken på det du har valgt. Hvis du tar en gradvis overgang ved å mikse det gamle og det nye fôret i løpet av 1-2 uker, går det fint å skifte fôr. Hvis hunden din har reaksjoner som går ut over helsen må du kontakte veterinær. Hvis det bare er litt kresenhet eller problemer med smaken kan du trygt bruke denne fremgangsmåten.

Brit Care kattefôr og kattemat

Brit Care kattefôr og kattemat er laget etter samme prinsipper og tankegang som Brit Care hundefôr og hundemat. Her er det kattens helse og velvære som står i fokus. Det er sunne ingredienser med masse næring og vitaminer. Smaklighet er viktig når det kommer til kattemat. Brit Care kattefôr og kattemat har derfor fokus på deilig, fristende smak som gjør at tørrfôret faktisk spise. Det er nemlig mye sunnere å spise tørrfôr enn våtfôr. Innholdet er sunnere. Det bevares mer næring og vitaminer i kulene enn i våtmat. Og de samme kulene gjør en viktig jobb for tannhelsen. Det er nesten som små tannbørster som tar seg av begynnende problemer med tennene. Kjæledyrene våre trenger nemlig litt hjelp med tannhelsen. Hvis du vil gi våtfôr kan du enten gi det som belønning eller gi litt sammen med Brit Care kattefôr og kattemat tørrfôr. Siden næringsinnholdet i våtfôr er lavere, anbefaler vi ikke å ha dette som eneste matkilde. Når du skal kjøpe Brit Care kattefôr og kattemat på nett i Norge, bør du velge tørrfôr.

Brit Care godbiter

Kanskje det merket er mest kjent for - Brit Care godbiter. Disse små klumpene med deilig snacks er drømmen for kjæledyret ditt. Og Brit Care godbiter er ikke bare snacks, de hjelper også på kjæledyrets helse. På samme måte som at Brit Care hundefôr og Brit Care kattemat er ment å være ekstra god for spesielle behov, er også Brit Care godbiter spesielt tilpasset hunder og katters helse. Her får du for eksempel godbiter som passer steriliserte katter, godbiter med protein for hunder, godbiter som hjelper mot hårball hos katter og mye mer. Er ikke det helt perfekt da? Du kan bruke godbitene akkurat slik du alltid gjør. Den lille belønningen når hunden eller katten gjør som du sier, går fint på tur, bruker klorestativet eller bare er din beste venn - da er Brit Care godbiter perfekt. Perfekt på smak og perfekt for helsen. Brit Care godbiter kjøper du på nett i Norge og får levert helt hjem sammen med Brit Care hundemat eller Brit Care kattemat. Legg til noen på den neste ordren din, og oppdag hvor deilig og sunn disse godbitene virkelig er.

Vis mindre
1 — 7 av 7 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen