Kurgo Skipping Stones

Nå har vi testet Kurgo Skipping Stones i det virkelige liv på en superaktiv hund. Finn ut hva vi mener om disse flytende steinene. Ja – flytende steiner!

Hva er Kurgo Skipping Stones?

Små “steiner” du kan kaste eller sprette på vannet. Hunden henter dem. De flyter på vannet – altså mye enklere å hente enn en ekte stein.

Materialet er selvsagt ikke giftig.

Er de vanskelig å bruke?

Tvert i mot – de er superenkel å bruke. Kan du kaste? Da kan du bruke dem. Om du så bare kaster dem en meter eller to uti vannet og en ivrig hund henter dem, da er det suksess.

Kurgo Skipping Stones

Trenger jeg bruksanvisning?

Nei. Du kaster dem eller spretter dem på vannet. Enkelt. Her er det ingen montering, bluetooth eller apper som må lastes ned. Bare en brukervennlig leke.

Hvem passer de for?

Aktive hunder

Eiere som liker å leke aktivt med hunden

Hunder som liker vann

Medium rase og større

Hunder som liker å hente ting

Enkelt, ingen lading eller apper

Hvem passer de ikke for?

Veldig små hunder

Hunder som ikke liker vann

Eier som forventer at hunden leker alene

Vår viktigste erfaring

Når du bare tar et siste kast og hunden ikke gidder å hente steinene som flyter pent ute på vannet……… Pass på at du forstår når hunden ikke gidder mer.

Oppsummering

Kurgo Skipping Stones er en sånn leke du ikke visste at du trengte, men som du bare vil ha når du ser den. De er kule å bruke for både hund og eier. De er solide, ser bra ut og føles bra i hånden. Og når hunden tar dem i munnen.

Vær oppmerksom på at små hunder ikke klarer å gripe tak i dem med tennene. Steinene er rett og slett for store. Og hvis du har en hund som tygger alt i fillebiter bør du kanskje holde deg til en pinne.

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett