Kurgo Redningsvest til hund

Kurgo Redningsvest har vært med ut i det nydelige sommerværet. Vi har sjekket hvordan denne moderne redningsvesten er i bruk, og hvem den passer for.

Hva er Kurgo Redningsvest?

Ja – det er noe så enkelt som en redningsvest. Veldig selvforklarende egentlig, men allikevel kan vi oppklare noe. En redningsvest har super flyteevne, sitter svært godt på hunden og er for den aktive hund og eier som liker seg i vann.

Er den vanskelig å bruke?

Du må gjøre litt justeringer første gang, men etter det blir det enklere. Da er vesten enkel å feste med sine tre punkter.

Kurgo Redningsvest

Trenger jeg bruksanvisning?

Ja – du må sette deg godt inn i bruken av dette produktet. Vi syns alt ved bruke av redningsvesten er selvforklarende hvis man har vært borti lignende produkter, men her handler det om sikkerhet og da jukser vi ikke. Bruk noen minutter på bryggekanten til å lese litt om vesten. Det er veldig kort og greit i dette tilfellet.

Hvem passer den for?

Hunder som liker å bade og svømme

Hunder som hopper ut i vannet

Aktiv hund og eier

Alle raser og størrelser (velg riktig størrelse)

To gode håndtak

Enkelt å tørke

Hvem passer den ikke for?

Som enkelt trygghetstiltak. Da finnes det enklere flytevester som gjør en god jobb

Kurgovesten er for aktiv bruk

Vår viktigste erfaring

Ved bruk på SUP eller lignende er det lurt å sikre hunden med et bånd slik at den ikke svømmer for langt vekk. For hunder som elsker å bade er det greit å gi litt rom.

Oppsummering

Kurgo Redningsvest sitter veldig fint på når du velger riktig størrelse. Testhunden vår Vita – 4 år gammel Dvergdachs med størrelse XS – beveger seg naturlig med vesten på. Det er nesten som å ha på seg et dekken. Både frem- og bakføtter har full bevegelighet. Svømming, hopping og løping går som en lek.

Vi liker også at den er enkel å tørke. Du tar ut flyteelementet og tørker dette separat.

Kurgo Redningsvest får vår anbefaling for aktive firbente.

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Hundefôr på nett