Kamera til kjæledyr

Eyenimal kjæledyrskamera er et teknisk hjelpemiddel for deg som vil føle deg trygg på at kjæledyret ditt har det godt når det er alene hjemme. Det gir også muligheten til å få innblikk i dyrenes verden – hva som foregår når du ikke er der. Vi kaller det ikke spionering men læring. Du kan lære mye om dyr ved å observere dem.

Den nevnte tryggheten får du fordi du vet at det kan skje ting som å velte planter, bli overivrig og falle i en trapp eller sette seg fast. Hvis det skjer noe vet du det.

Er det vanskelig å bruke?

Med forbedret brukervennlighet på både installering og daglig bruk, har Eyenimal kjæledyrskamera blitt veldig intuitivt. Hvis du liker tekniske dingser finner du raskt frem. Hvis du er litt mer usikker på dem kan vi berolige med at det er få trinn og tydelige menyer og funksjoner. Appen fungerer utmerket, noe som dessverre ikke alltid har vært tilfelle med teknologi for kjæledyrbruk.

Trenger jeg bruksanvisning?

Ja – det er noen steg i installasjonsprosessen som må følges, og der trenger du bruksanvisningen. Den kommer på fransk og engelsk. Hvis du har en fransk bulldog kan du kanskje lese den på fransk, for oss andre er engelsk lettere.

Installasjonen oppleves ikke som vanskelig, men for å gjøre alt i riktig rekkefølge og spare deg for frustrasjon anbefaler vi til og med at menn leser den.

Hvem passer det for

Alle med kjæledyr som er alene hjemme.

Deg som føler seg tryggere når du kan se at kjæledyret har det bra.

Alle typer hunder og katter.

Hvem passer det ikke for

Deg som er veldig usikker på apper og mobiltelefon

Deg som ikke har trådløst nett i hjemmet.

Vi har ikke testet det på andre dyr.

Vår viktigste erfaring

Det kan være litt vanskelig å finne perfekt sted for kameraet. Prøv deg litt fram uten å feste det med skruer. Hvis festet som følger med ikke passer godt der du vil ha kameraet, kan du først feste kameraet til noe som du igjen fester der det skal monteres. Vidvinkelen er meget god og gir deg fin oversikt.

Det kan sikkert være mulig å hacke seg inn på kameraet for en ekspert, men siden du må holde mobilen tett inntil kameraet for å koble til er det et trygt system.

Oppsummering

Vi liker bildekvaliteten veldig godt. Du tenker kanskje at 4K må være tingen, men 1080HD er mer enn godt nok. Det er skarpt og klart med meget god oppløsning.

Sjekk ut kameraet her

Bevegelsessensoren fungerer veldig fint, og vi liker oppsettet med pushvarsel til mobilen. Toveis lyd er også en artig funksjon.

Spesifikasjoner

[

Bildekvalitet – 1080HD (1920×1080)

[

Størrelse – 12x13x13 centimeter

[

Roterer 355 grader horisontalt og 55 grader vertikalt

[

Nattmodus med infrarødt syn

[

Opptil 10 brukere online

[

Bevegelsessensor

[

Toveis lyd

[

Kobles til strøm

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Hundefôr på nett