Kjæledyrmesse i Bologna arrangeres årlig. Siden vi hele tiden gjør alt vi kan for å ha et stort utvalg av de riktige produktene dere ønsker, besøker vi selvsagt messen.

 

Vi bryr oss enda mer

Det kunne like gjerne vært slagordet vårt – vi bryr oss enda mer om kjæledyrene og dere. Produktene som nå lanseres viser også hvordan dere eiere bryr dere om bestevennene deres. Det er kvalitet. Stil. Ingen snarveier. Gode produkter som du kan stole på.

Vi legger selvsagt merke til dette, og vil ha et utvalg som viser omtanke og de riktige verdiene. Det kan være alt fra leker til børste og videre til fór. Det skal vises i alt vi gjør for dere.

Senger får vi aldri nok av. Vi har noen fine artikler om temaet, og vi har noen skikkelig fine senger som nylig har blitt lagt inn i butikken vår.

Les litt om hvorfor du skal ha hundeseng, og at katten også trenger et trygt sted å sove.

Fór, fór og mer fór

Vi kan leke, sove og klore så mye vi vil – det er fór som er det viktigste. Det er gjennom maten vi virkelig tar vare på kjæledyrene våre. Ved å gi dem trygt og korrekt fór, sørger vi for at de lever et godt liv.

Det dukker opp nye merker. Kanskje kommer det også noen nyheter hos oss etter hvert. Vi spurte dere hva dere mente om fór basert på insekter. Dette er jo en trend hos mennesker – insekter som proteinkilde. Meny har lansert insektbrød og mel. Og nei – dette er ikke på vei inn i nettbutikken med det første.

 

Nye produkter hele tiden hos Dyrekassen.no

Stort utvalg er viktig. Du som kunde skal finne alt du trenger hos oss. Vi reduserer aldri kravene våre til kvalitet, og vil kun fylle på med varer som tilfredsstiller dette. Når utvalget vårt vokser, kan du alltid stole på at du får produkter som er trygge for kjæledyret ditt og deg.