Våre hardtarbeidende dyrevenner har selvsagt noen julegavetips til hund – din firbente, festpelskledde julevenn. De har mye kunnskap, så vi spurte dem om de hadde noen konkrete forslag til gaver. Vi har jo tidligere skrevet generelle råd om gaver til hund.

Les forresten også gjerne om farlige juleplanter, hva du skal gjøre hvis hunden får i seg sjokolade og 23 ting hunder kan og ikke kan spise. Alt dette kan være nyttig informasjon i en hektisk men først og fremst koselig høytid.

 

Våre eksperters julegavetips til hund

Julegavetips til hund fra Tonje-Elin

Om dine venner nylig har skaffet seg nytt familiemedlem på fire bein og du vil gi de nye dyreeierne noe gøy til jul, kan jeg anbefale disse flotte julegavene.

En hund trenger ofte mye utstyr, ofte ønsker eierne å velge ut dette selv. Derfor er det ikke alltid så lurt å kjøre på med en seng eller en sele til hundeeiere. Vi kan være litt sære og vil at hunden vår skal ha samme stil som oss. Om du ikke har nøyaktig samme smak som de du kjøper til vil jeg derfor  anbefaler disse flotte julegavene til hund.

Kong Classic Aktivitetsleke Rød

Kong er jo alltid en favoritt blant både hunder og eiere på grunn av at Kong lekene er så slitesterke. Kjør på med en klassiker og legg til Kong Stuff`N Liver Paste til å fylle Kongen med så har du en sikker vinner!

Orbiloc Dog Dual

Lys på hund og eier i mørket er alltid noe som man trenger, Orbiloc har noen gode lys som vises godt i vintermørket. Om favorittfargen til eieren er blant de fargene du kan få tak i er jo dette enda bedre!

Trixie Turkopp med skål

Hundeeiere går jo selvsagt på tur med hundene sine, det er ikke alltid man går i nærheten av vann som hunden kan drikke av underveis. Derfor er en liten og lett turkopp et godt alternativ til dette.

Tonje-Elin

Viderekommen kjæledyrspesialist

Julegavetips til hund fra Vidar

Vidar er som menn flest litt mer opptatt av de kule tingene. Gadgets. Dingser. Teknisk. Hvis det har en lang bruksanvisning liker menn det – og nekter å lese den. Som produktspesialist har han full kontroll på hva som er populært og hva som er neste trend.

Herkules 4Pets Caree

Dette bilburet er en designrevolusjon og praktisk på et helt nytt nivå. Sikkerhet i bil er utrolig viktig, men vi vet at de store bilburene ikke passer for alle. Vi elsker denne nye serien fra 4Pets. Du får Caree i to farger – mørk grå og lys grå. Husk å sjekke ut tilbehøret.

Eyenimal kjæledyrskamera

Dette er jo bare kult. Og nyttig – det må understrekes. Har du noen gang lurt på om det går bra når hunden er alene hjemme? Du kan jo ikke ringe den, men med et kamera kan du få mer trygghet i hverdagen. Og ikke minst – du kan finne ut hvem som faktisk spiste opp putene i sofaen.

Eyenimal vannfontene

Friskt vann er bedre. Enkelt og greit. Hunden din skal på samme måte få i seg noe drikke i løpet av en dag for at kroppen skal fungere og helsen være god. Hvis den drikker lite kan det være fordi vannet ikke er fristende. En vannfontene løser dette med sirkulasjon og bevegelse. Vidar

Dings- og gavespesialist hele året

Kjenner du igjen disse typene?

Til hunden som spiser altfor fort

En labyrint med mat kan sette ned tempoet. Du får denne fra Buster i to størrelser – liten og stor. Vi har også skrevet en artikkel om temaet på bloggen vår.

Til hunden som trenger hjernetrim

Gjem godbitene i en leke, så blir det litt utfordring før belønningen kommer. Denne fra KONG er veldig populær blant hunder og eiere. Også her har vi en fin artikkel på Dyrebloggen.

Til den sikkerhetsbevisste

Refleks og lys er viktig – både for hund og eier. Sjekk ut disse nyttige produktene, og vær trygg langs veien hele året.

Til den miljøbevisste

Hundeposer er laget av plast. Vi kommer ikke unna det. Da er det greit å kunne bruke Earth Rated poser. De brytes ned innen to år når de kastes med avfallet. Ikke 1000 år, slik det er med de fleste andre poser. Dyrekassenissen

Gave- og leveringsekspert