Våre eksperters julegavetips til hund

Her får du julegavetips til hund innen;

✅ Leker

✅ Godbiter

✅ Juleprodukter

✅ Elektroniske dingser

✅ Nyttige produkter for aktiv hund og eier

✅ Praktiske hjelpemidler

Våre hardtarbeidende dyrevenner har selvsagt noen julegavetips til hund – din firbente, festpelskledde julevenn. De har mye kunnskap, så vi spurte dem om de hadde noen konkrete forslag til gaver. Vi har jo tidligere skrevet generelle råd om gaver til hund.

Les forresten også gjerne om farlige juleplanter, hva du skal gjøre hvis hunden får i seg sjokolade og 23 ting hunder kan og ikke kan spise. Alt dette kan være nyttig informasjon i en hektisk men først og fremst koselig høytid.

Julegavetips til hund fra Iselin

I år har vi fått inn masse fine gaver med juletema. Her er noen forslag som får opp stemningen også hos de firbente.

Husk å sjekke ut vår side med julefavoritter til hund, hvor du får enda flere tips som redder julen.

Iselin

Dyrevennlig produktekspert

KONG HOLIDAY WOOZLES BEAK KOSEBAMSE

Morsom hundeleke i juledesign. Perfekt til interaktiv lek og rolige kosestunder. Unik tekstur og forsterket materialer gjør leken slitesterk som gjør den ideell for langvarig lek. Pipelyd for ekstra spenning.

Julegavetips til hund - kosebamse

KONG HOLIDAY AIRDOG DONUT

En morsom leke med juledesign. En tyggeleke bør alle hunder ha, det stimulerer de naturlige tyggeinstinktene til hunden og er godt for både tannkjøtt og tenner.

Julegavetips til hund - biteleke

GOOD BOY LUXURY CHEWY JULESTRØMPE

Klart hunden skal ha noen godbiter til jul, og med denne julestrømpen får dere samtidig litt ekstra høytidsstemning.

Julegavetips til hund - julestrømpe

KONG GOODIE TYGGEBEIN

En klassiker fra KONG. Tyggebeinet er laget i et holdbart gummimateriale som holder hunden aktiv, god å tygge på og er skånsom mot både tenner og tannkjøtt. Endene på tyggebeinet kan fylles med godbiter eller Kong Easy Treats.

Julegavetips til hund fra Vidar

Vidar er som menn flest litt mer opptatt av de kule tingene. Gadgets. Dingser. Teknisk. Hvis det har en lang bruksanvisning liker menn det – og nekter å lese den. Som produktspesialist har han full kontroll på hva som er populært og hva som er neste trend.

Vidar

Dings- og gavespesialist hele året

HERKULES 4PETS CAREE

Dette bilburet er en designrevolusjon og praktisk på et helt nytt nivå. Sikkerhet i bil er utrolig viktig, men vi vet at de store bilburene ikke passer for alle. Vi elsker denne nye serien fra 4Pets. Du får Caree i to farger – mørk grå og lys grå. Husk å sjekke ut tilbehøret.

EYENIMAL KJÆLEDYRSKAMERA

Dette er jo bare kult. Og nyttig – det må understrekes. Har du noen gang lurt på om det går bra når hunden er alene hjemme? Du kan jo ikke ringe den, men med et kamera kan du få mer trygghet i hverdagen. Og ikke minst – du kan finne ut hvem som faktisk spiste opp putene i sofaen.

Drikkefontene

Friskt vann er bedre. Enkelt og greit. Hunden din skal på samme måte få i seg noe drikke i løpet av en dag for at kroppen skal fungere og helsen være god. Hvis den drikker lite kan det være fordi vannet ikke er fristende. En drikkefontene løser dette med sirkulasjon og bevegelse, og vi har stort utvalg i alle prisklasser.

Julegavetips til hund - drikkefontene

Julegavetips til hundeeier fra Iselin

Som eier har du litt andre behov enn hunden din. Den ser kanskje ikke nytten av en refleks på samme måten som du gjør. Eller et kjæledyrskamera.

Her er noen tips til deg som skal kjøpe julegave til en kvalitetsbevisst hundeeier.

Iselin

Dyrevennlig produktekspert

KURGO G-TRAIN K9 RYGGSEKK

Har du en liten firebeint kompis som synes det kan bli litt lange distanser på tur? Denne sekken er perfekt for tur og å avlaste trøtte og slitne poter. Sekken kan fås i to forskjellige farger, rød eller svart.

IBIYAYA EXPLORER AIRLINE PLUS REISEVESKE

Er en allsidig, multifunksjonell reiseveske og er spesielt egnet for små og medium store hunder og katter. Den er liten nok til å få plass under et flysete, men stor nok til at katten eller hunden er komfortabel når man er på reisefot. 

KURGO HUNDE- OG KATTEHÅRFJERNER

Denne børsten er et must-have i alle hjem med hund eller katt! Fjerner hår fra klær, møbler, tepper osv.

KURGO K9 LØPEBELTE

Perfekt når man skal på tur og gir mulighet til å hendene fri. Et godt og allsidig løpebelte med to glidende spenner som gir variasjon i forhold til terrenget man beveger seg i, og oppbevaring for det mest nødvendige man må ha med på tur.

Husk å sjekke ut vår side med julefavoritter til hund, og les om våre generelle råd til kjøp av julegaver til hund og eier.