Julegaver til katt – våre ekspertråd

Julegaver til katt – våre ekspertråd

Julegaver til katt er ikke et like bredt område som hundegavene, men våre pelselskende eksperter har selvsagt julegavelistene klare.

Julegaver til katt – hilsen Vidar

Med katt kan vi tenke litt praktisk. Ja – de elsker å leke, men det første som kommer inn i hodet er hjelpemidler for å gi katt og eier en litt bedre hverdag.

FURminator møbelbørste

Denne er genial. Alle kan bare innrømme det – hår på møbler er noe vi klarer oss uten. Det holder at katten er pelskledd, vi trenger ikke pelskledde møbler også. FURminator har mange utrolig gode produkter, og denne møbelbørsten anbefales på det varmeste.

Eyenimal vannfontene

Katter liker ikke stillestående vann. Dette kommer fra instinktet deres i naturen. Vi mennesker vet også at rennende vann er bedre. Vannfontene fra Eyenimal løser dette. Vannet er friskere og katten får lyst til å drikke det. Det er tross alt viktig at de får i seg nok væske, noe som er et problem for enkelte katter.

Petrebels Carribean Sun klorestativ

Petrebels har enormt kule klorestativ. Ikke bare kule å se på, men spennende og veldig riktige for katten. Katter skal ha noe å klore på. Derfor ryker møblene dine. Litt kattemynte kan brukes til å friste den til å bruke klorestativet, men dette fra Petrebels er så morsomt og bra at den sikkert vil velge det uansett. Katter liker også å være høyt oppe, så hvis du har plass kjøper du et skikkelig høyt et. Vidar

Dings- og gavespesialist hele året

Til katten – Hilsen Tonje-Elin

Katter er ofte mer bestemte enn hunder, og derfor har de ofte en egen preferanse når det kommer til leker, godbiter og fôr. Men ofte klarer selv ikke bestemte puser å holde seg unna disse koselige gavene.

Kong Cat Laser Toy

Vi starter med en liten og lett. Lasere kan gi mye moro for både pus og eier. En søt liten gave som kan lekes med i MANGE timer.

Buster Catrine Catmosphere

Dette er jo en kjempegøy leke som du kan fylle med pusens favoritt godbiter. Er du usikker på hva pusen liker og tåler? Prøv deg gjerne på godbiter uten korn, med mye lukt og smak. For eksempel Orijen Cat Treats Original eller Orijen Cat Treats Six Fish.

Kong Cat Wubba Boa Teaser

Fluffy er et godt stikkord når det kommer til katteleker. Finn noe som har mye fjær eller fluffy så vil nok pusen elske det.

Husk at alle katter og hunder er forskjellig med forskjellig personlighet. Så selv om det ikke faller i smak for dyr eller eier, så er det tanken som teller ♥️ Tonje-Elin

Viderekommen kjæledyrspesialist

Julegaver til katt – hilsen Irmelin

To klassikere og en liten, børstende og uvanlig ting. Det er tipsene fra Irmelin, som har svært mye erfaring med katter.

Karde

Den ene katten min elsker den – den andre hater den. En skånsom karde laget for riktig pelstype er fantastisk greit å ha. At noen katter syns det er verdens mest unødvendige ting å gjøre på får bare være, for det er grådig koselig med de som elsker det.

Katteleke med kattemynte

Alltid en slager. Katter elsker det. Vi har en artikkel om kattemynte på Dyrebloggen, med litt enkle fakta om hva det egentlig er. Og her finner du en mengde kule leker som kan brukes sammen med kattemynte.

Laser

Og da egentlig KONG sin laser, som er rimelig og gir uendelig mye lek. Eyenimal har en automatisk laser. Perfekt hvis du er typen som trenger å aktivisere katten din men ikke deg selv. Laserne kan ikke brukes som lyssverd. Dessverre. Irmelin

Katteorakel og juleelskende gavespesialist

Advertisement