Julegaver til katt er ikke et like bredt område som hundegavene, men våre pelselskende eksperter har selvsagt julegavelistene klare.

Hvis du trenger enda flere tips har vi samlet noe i butikken, og du finner alle leker og annet med juletema på egen liste.

Julegaver til katteeier – hilsen Vidar

Med katt kan vi tenke litt praktisk. Ja – de elsker å leke, men det første som kommer inn i hodet er hjelpemidler for å gi katt og eier en litt bedre hverdag.

Vidar

Dings- og gavespesialist hele året

Furminator møbelbørste

Denne er genial. Alle kan bare innrømme det – hår på møbler er noe vi klarer oss uten. Det holder at katten er pelskledd, vi trenger ikke pelskledde møbler også. FURminator har mange utrolig gode produkter, og denne møbelbørsten anbefales på det varmeste.

Drikkefontene

Katter liker ikke stillestående vann. Dette kommer fra instinktet deres i naturen. Vi mennesker vet også at rennende vann er bedre. En smart vannfontene løser dette. Vannet er friskere og katten får lyst til å drikke det. Det er tross alt viktig at de får i seg nok væske, noe som er et problem for enkelte katter.

Vesper Design kloremøbler

Kloremøbler skal være praktiske men de kan også være veldig fine. Vesper Design lager en form for moderne stil som også er litt retro, med flotte materialvalg og høy kvalitet. De er selvsagt også superbrukervennlig for katten din med masse å klore på, steder å gjemme seg og ligge høyt.

Julegaver til katt - Vesper kloremøbler

Rogz halsbånd med refleks

Ekstra sikkerhet langs mørke veier – det får du med Rogz og dere halsbånd med refleks. Utvalget er stort med forskjellige mønstre og farger. En rimelig investering i litt trygghet for katten og ro for deg.

Julegaver til katt - Rogz halsbånd

Yuup! Detangling Balsam

Pelsstell er viktig. Denne balsamen passer for katter med skadet eller sprø pels. Risprotein og ekstrakt av solsikkefrø reparerer og kondisjonerer pelsen. Bambus og lotusblomst virker beroligende. Nydelig balsam fra Yuup!

Eyenimal Automatisk Laser Katteleke

Katter elsker lasere. Noen ganger passer det kanskje best å la dem leke på egenhånd i stedet for å være med selv. Da er denne automatiske laseren perfekt. 

Julegaver til katt - Eyenimal automatisk laser

Julegaver til katt – hilsen Iselin

Klart katten skal ha egne gaver! Det er jo jul. Her er noe snadder, noe å leke med og noe som hjelper på klørne.

Iselin

Produktekspert med katteinteresse ut over det vanlige

MEOWEE JULEKALENDER TIL KATT

Perfekt førjulsgave til katten. Tell ned dagene til jul med denne julekalenderen, sammen.

Julegaver til katt - julekalender med godbiter

KONG HOLIDAY LASER TEASER LIGHTS LEKESTANG

Her er det to favoritter i en leke, laser og lekestang! En morsom og interaktiv leke med søte julelys, som inviterer til morsomme lekestunder og holder katten aktiv.  

KONG HOLIDAY REFILLABLES PURRSONALITY PURRTY ANIMAL

De fleste katter elsker leker med kattemynte, så denne vil bli en slager! Her er en perfekt juleleke med kattemynte som er perfekt som en julegave til katten.

PETREBELS KINGS & QUEENS KLOREBRETT

Lei av at katten klorer på møbler og teppene i stuen? Her er et stilfullt og enkelt klorebrett som gir katten enkel tilgang til kvessing av klør og kloring. Kan henges litt opp på veggen slik at katten får en god og langstrakt kloreposisjon.

MEOWEE MEATY JULESTRØMPE

Delikate og smaksrike snacks til katten.

Julegaver til katt - Julestrømpe med godbiter

Til katten – Hilsen Tonje-Elin

Katter er ofte mer bestemte enn hunder, og derfor har de ofte en egen preferanse når det kommer til leker, godbiter og fôr. Men ofte klarer selv ikke bestemte puser å holde seg unna disse koselige gavene.

Tonje-Elin

Viderekommen kjæledyrspesialist

Kong Cat Laser Toy

Vi starter med en liten og lett. Lasere kan gi mye moro for både pus og eier. En søt liten gave som kan lekes med i MANGE timer.

Julegaver til katt - KONG Cat Laser

BUSTER CATRINE CATMOSPHERE

Dette er jo en kjempegøy leke som du kan fylle med pusens favoritt godbiter. Er du usikker på hva pusen liker og tåler? Prøv deg gjerne på godbiter uten korn, med mye lukt og smak. 

KONG CAT WUBBA BOA TEASER

Fluffy er et godt stikkord når det kommer til katteleker. Finn noe som har mye fjær eller fluffy så vil nok pusen elske det.

Husk at alle katter og hunder er forskjellig med forskjellig personlighet. Så selv om det ikke faller i smak for dyr eller eier, så er det tanken som teller ♥️

Julegaver til katt - KONG Cat Wubba Boa Teaser