Herkules hundebur | Oversikt over bur fra 4Pets

Herkules hundebur | Oversikt over bur fra 4Pets

Herkules hundebur er kjent for sine kollisjonstestede kvalitetsbur. Den sveitsiske produsenten har kun bur som er TÜV sertifisert, altså den tryggeste formen for godkjenning.

Vi har skrevet mye om regler rundt kjæledyr i bil. Hvordan dette tolkes som løs gjenstand, og er en potensiell fare for kjæledyret selv og passasjerer i bilen.

Burene i Pro-serien er velkjente. De er brukervennlige, selvsagt solide og kommer i en rekke utgaver som er tilpasset forskjellige bilstørrelser og ikke minst hunderaser. Les gjerne om hvordan du måler hunden for å finne riktig størrelse hundebur. Bilburet Caree er tilpasset bruk i passasjersetet, og representerer noe helt annet enn det vi vanligvis har fått fra produsenten. Stil og utseende er tidløst og stilig, med flotte detaljer som vil passe inn i alle biler med tanke på utseende. Funksjonaliteten er også på plass. Som forventet. Det er krasjtestet på samme måte som alle andre Herkules hundebur.

Pro 1 – Small

Dette lille buret kommer bare i én størrelse, og det er Small. 4Pets Pro 1 er perfekt for raser som Cocker Spaniel, Dachs, Terrier og Beagle.

4Pets Pro 1

Pro 2 – Medium / Large

Dette er favoritten hos bilkjørende nordmenn. 4 Pets Pro 2 kommer i to størrelser, og er perfekt for hunder opp til medium størrelse. Eksempel på dette er Sheltie og Border Collie. Buret er 54,5 centimeter bredt, og har en profil som passer veldig fint i bagasjerommet på bilen din.

Herkules hundebur - Pro 2

Pro 3 – Small / Medium / Large

Denne størrelsen er perfekt for middels til store hunderaser. Bredden er 68 centimeter, og 4Pets Pro 3 passer derfor veldig fint for raser som Golden Retriever og Labrador.

Herkules hundebur - Pro 3

Pro 4 – Small / Medium / Large

4Pets Pro 4 er buret for deg med de virkelig store hunderasene. Her kan du trygt transportere en Berner sennenhund eller Irsk Setter. Buret kommer i tre størrelser, hvor det kun er dybden som varierer. Bredde på 81,5 og høyde på 66 centimeter er likt for alle tre versjoner.

4Pets Pro 4

Pro 22 – Medium / Large

Med bredde på 96,5 centimeter og dybde fra 83,5 til 93,5 centimeter er dette et stort bur. Det består av to middels store enheter. Veggen mellom dem kan fjernes. Størrelsen er fin for middels store og store hunderaser, men ikke de aller største.

4Pets Pro 22

Caree – for små og middels store hunder

Et moderne og funksjonelt bilbur som festes i setet. ISOFIX fester er den aller beste måten å sikre Caree, på samme måte som med et barnesete. Det kan også festes med vanlig sikkerhetsbelte. Caree er selvsagt TÜV sertifisert, på samme måte som alle andre bur vi selger fra Herkules 4Pets.

Maksgrensen for vekt er 8 kilo. Det betyr at dette buret egner seg for små hunder og katter.

Herkules hundebur - Caree

Herkules hundebur – et trygt valg

Viktigheten av sikring i bilen er umulig å overvurdere. Tiden hvor det var greit å ha hunden løs i baksetet er forbi, rett og slett fordi vi nå vet bedre. Vi skal fremdeles være aktive med våre firbente venner. Reise på tur. Oppleve noe sammen. Men vi skal gjøre det trygt for alle i bilen ved å bruke kunnskapen vi nå har om hvordan vi sikrer firbente i tilfelle uhellet er ute.

Ta en kikk på alt ekstrautstyret fra Herkules 4Pets. Lasterampe, klosser som hever buret over gulvnivå, festestropper og kollisjonspute er blant de veldig nyttige tingene du kan legge til for å gjøre opplevelsen bedre for hunden din.

Advertisement

KAMPANJE

DYREKASSEN