Farmina i fokus – få råd om fór

Farmina i fokus – få råd om fór

Farmina er natur. Farmina er vitenskap. Når disse to henger sammen, får du et godt utgangspunkt for å lage skikkelig god, sunn og riktig mat til kjæledyr.

Vi samarbeider godt med Farmina. De har fór som står for verdier vi setter pris på. Blant dere er det sikkert også mange som kjenner seg igjen i måten de tenker på.

Farminas filosofi er å gi alle katter og hunder en skreddersydd ernæring, et fôr som passer akkurat din hun eller katt.

Alle ingredienser skal være naturlige. Ingen kunstige tilsetningsstoffer. Råvarer skal ha god kvalitet, ingen bruk av biprodukter. Det skal ha høyt kjøttinnhold, og ikke minst – god smak.

Tone Knutsen

Veterinær, Farmina/Petcare

Man legger raskt merke til hvor dypt de bryr seg om kjæledyrenes velvære. Hos Farmina har de virkelig forstått at fór ikke bare handler om å fylle opp magen. Det skal være riktig næring og riktig innhold med hensyn til allergier. Mat til kjæledyr er en livsstil og sammen med din omsorg den viktigste forutsetningen for et godt dyreliv.

Bare naturlige anti-oksidanter

God mat kommer fra gode ingredienser. Hos Farmina velges kun de beste råvarene. Det kjenner hunder og katter på smaken og lukten. Det lukter nemlig mye bedre enn det meste når du åpner en sekk med fór fra Farmina. Det er merkbart. Du forstår sikkert hva vi mener – den lukten som brer seg når forseglingen sprettes. Du blir overrasket første gang du prøver Farmina.

For nye hundeeiere er det viktig å tenke på å fôre kvalitet – valper skal ha en sunn start på livet, de skal ha energi til å vokse samt den daglige aktivitet. Gi valpen riktige «byggeklosser» for  å unngå å utvikling av fôrrelaterte sykdommer.

Når man skifter fôr er det viktig å bruke lang tid på overgangen. Gjerne over en tre ukers periode men minimum 10-14 dager. Dette for at tarmfloraen skal bli vant til nye fôringredienser.

Tone Knutsen

Veterinær, Farmina/Petcare

Lukt og smak er to ting vi bryr oss om. Størrelse og konsistens er også viktig. Gjennom erfaring og lang vitenskapelig produktutvikling har Farmina kommet fram til det de mener er perfekt.

Ingen genmodifiserte råvarer

Vi lever i en tid med mange følsomme mager. Det gjelder også hos dyr. Kanskje har det alltid vært slik med hunder og katter. Det er bare vi som ikke har hatt de gode alternativene eller lagt merke til at de sliter med fóret vi gir dem. Med Farmina får du alternativene. De skiller seg ut fra mengden ved å tilby spennende alternativ. Her får du ingredienser som villsvin, hjort og quinoa. Alltid satt sammen til en balansert diett, og kanskje helt riktig for deg hvis du har et kjæledyr som ikke liker den nåværende maten sin.

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Advertisement