Eyenimal – nytt merke hos Dyrekassen

Eyenimal – nytt merke hos Dyrekassen

Dere vet at vi hele tiden prøver å bli bedre. Gjøre en bedre jobb og gi et bedre tilbud til dere. Da tenker vi utvalg. Flere merker og bredere sortiment. Nå utvider vi med Eyenimal.

Eyenimal – tekniske løsninger

Produktene vi får inn her kategoriseres under teknologi innenfor de forskjellige vanlige kategoriene. Det er matskåler, drikkeskåler og halsbånd med noe ekstra.

Halsbånd for dressur og trening

Eyenimal lager halsbånd med tale, vibrasjon eller lyd. Dette er populære produkter for veldig spesifikke oppgaver, og naturligvis ikke noe du bruker som kjæledyrets eneste halsbånd.

Les vår artikkel om bjeffehalsbånd.

Tekniske leker til kjæledyr

Automatiserte leker blir aldri slitne. Vi oppfordrer dere til å leke så mye som mulig med kjæledyrene, men noen ganger kan det være greit med hjelp.

Automatisk laser eller en ball som ruller for evig – der har du noen timer med underholdning. Ikke for deg altså, men katten eller hunden din.

Smartskål for fór

Usikker på porsjoner? Er det viktig å passe på at hunden ikke overspiser? Og du vil helst ikke bruke dine egne ting til tørrfóret?

Prøv en smartskål med innebygget vekt. Super for å få kontroll på spisingen. Både at de ikke spiser for mye, men også at de spiser nok.

Vannfontener

En fontene gjør at vannet er friskere og bedre hele tiden. Ferdig med stillestående vann med litt rusk og smuler. Filteret og sirkulasjonen sørger for kvalitet. Hunden din er ikke finere på det enn at den drikker fra sølepytter når du er på tur, men det beste er selvsagt rent vann.

Noen kjæledyr drikker kanskje for lite. Da kan en liten vannfontene være verd et forsøk for å gjøre det mer fristende.

Fórautomater

Kombinert med en automatisk katteluke kan en slik fórautomat faktisk gi deg veldig stor trygghet når en katt er alene hjemme. De er også praktisk for deg som opplever at hunden kaster i seg all maten på sekunder. Mindre porsjoner over litt tid kan ordnes med en automat.

Les også – hund som kaster i seg mat

Sporing med GPS for kjæledyr

Dette handler helt klart om trygghet, men også litt nysgjerrighet. Hvor har egentlig katten din vært? Og har hunden din en hemmelig kjæreste hun stikker innom når du slipper henne løs? Det er litt spionering, men det kjæledyrene ikke vet har de ikke vondt av. Vi kan si det sånn.

GPS for sporing er uansett en trygghet i hverdagen for deg som har et kjæledyr gående ute.

Sikkerhet

LED halsbånd og kobbel er genialt. Trafikksikkerhet for kjæledyr er undervurdert.

Overvåking av hund og katt

Dette er et spennende område. Kameraet aktiveres med sensor, og du kan se hva som foregår hjemme akkurat når det skjer.

Det åpenbare alle tenker på er å avsløre hva som virkelig skjer med putene i sofaen, men vi syns også at tryggheten ved å kunne sjekke at alt er i orden betyr mye.

Advertisement

KAMPANJE

DYREKASSEN