Dyrebutikk i Bergen

Dyrekassen.no er en dyrebutikk – og den ligger i Bergen – men vi har ikke fysisk utsalgssted. Siden starten i 2014 har vi vokst til å bli markedsleder på nett som dyrebutikk for alt til hund og katt, med hovedfokus på hjemlevering på døren.

Lokaler i Bergen

Kontoret vårt ligger i Bergen. Det er her vi styrer alt og sender ut pakker til hele Norge, faktisk også helt til Svalbard. Lageret vårt ligger i utkanten av Bergen. Du har kanskje lest om oss i avisene, hvor vi får litt velfortjent skryt for de lokale arbeidsplassene som skapes.

Hvorfor dyrebutikk på nett

Ideen som ligger til grunn for Dyrekassen.no kom fra et personlig behov. Vi har dyr selv, og vet hvilke situasjoner det er vanlig å havne i. For eksempel å få en telefon hjemmefra på en søndag når du er på reise, med beskjed om at det er tomt for mat til katten. Eller hunden. Hva gjør du da? Hunder og katter har jo ikke godt av å spise menneskemat. De har klare behov til innhold for å ikke få sykdommer. Og de har like klare linjer på hva de ikke tåler. Hvis du for eksempel har laget en middag som inneholder løk, må du for all del ikke gi dette videre til kjæledyret ditt. Løk er giftig for dem.

Men hvordan skal du klare å planlegge slik at du aldri går tom? Det kan vi hjelpe med.

Abonnement på kattemat og hundefôr

Dette er egentlig ikke et abonnement, men samtidig er det litt det. Hos oss heter det Auto-påfyll. Tjenesten tilpasses ditt behov. Eller rettere sagt – den tilpasses ditt kjæledyrs behov. Du vil automatisk få tilsendt fôret du bruker før du går tom. Selvsagt det samme fôret hver gang, og du bestemmer selv hvilket det er.

Du kan gjøre endringer akkurat slik du ønsker. Det er ingen forpliktelse til kjøp. Faktisk er det bare et system som gir deg og din firbente venn trygghet og forutsigbarhet i hverdagen. Andre ting du liker å få jevnlig – som for eksempel godbiter – kan også inkluderes i Auto-påfyll, og du legger til og tar bort ting akkurat slik du ønsker.

Også din dyrebutikk i Oslo

Vår beliggenhet i Bergen er en fordel selv for kunder på Østlandet. Du får fremdeles vår fremragende kundeservice – på bergensk. Siden vi leverer svært raskt til Oslo liker vi å se på dette nesten som et nærområde for oss. Vi har veldig mange superfornøyde kunder også her.

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Hundefôr på nett