Dyrebutikk i Bergen

Dyrekassen.no er en dyrebutikk – og den ligger i Bergen – men vi har ikke fysisk utsalgssted. Siden starten i 2014 har vi vokst til å bli markedsleder på nett som dyrebutikk for alt til hund og katt, med hovedfokus på hjemlevering på døren (som du kan lese om her) , eller ved utleveringssted lokalt.

Se vårt store utvalg til hund her.

Se vårt store utvalg til katt her.

Lokaler i Bergen

Kontoret vårt ligger i Bergen, det vi er en sammensveiset og engasjert gjeng som gir jernet for at du skal få en best mulig kundeopplevelse hos oss. Du som er fra Bergen har kanskje kjent oss helt fra begynnelsen?

Hvorfor dyrebutikk på nett

Ideen som ligger til grunn for Dyrekassen.no kom fra et personlig behov. Hvor kjipt er det ikke å plutselig oppdage at du har gått tom for kattefôr, eller hundefôr? Det er ikke alltid like enkelt å planlegge. Vi hjelper deg heldigvis slik at du aldri går tom for fôr igjen!

Abonnement på kattemat og hundefôr

Dette er egentlig ikke et abonnement i tradisjonell forstand, men utrolig praktisk er det likevel. Denne tjenesten heter hos oss Auto-påfyll. Tjenesten tilpasses ditt behov. Eller rettere sagt – den tilpasses ditt kjæledyrs behov. Du vil automatisk få tilsendt fôret du bruker før du går tom. Selvsagt det samme fôret hver gang, og du bestemmer selv hvilket det er.

Du kan gjøre endringer nesten akkurat slik du ønsker, og uten skjulte kostnader. Systemet er laget for at du din firbente venn får trygghet og forutsigbarhet i hverdagen. Andre ting du liker å få jevnlig, som for eksempel godbiter, kan også inkluderes i Auto-påfyll, og du legger til og tar bort varer akkurat slik du ønsker.

Også din dyrebutikk i Oslo?

Vår beliggenhet i Bergen er en fordel selv for kunder på Østlandet. Du får fremdeles vår fremragende kundeservice – på bergensk. Vi sikter alltid etter rask levering både til Oslo så vel som andre steder, og setter utrolig stor pris på alle våre kunder – fra hele landet.

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Hundefôr på nett