Appetitt er ditt nye favorittfôr

Appetitt er ditt nye favorittfôr

Appetitt leverer trygghet. Fóret er utviklet i Norge. Det er produsert i Norge. Innholdet er i stor grad norske råvarer, og det går ut til lykkelige norske kunder. Grunnlaget for Appetitt kan best beskrives med tre begrep.

R

God helse

R

Livskvalitet

R

Riktig ernæring

Riktig ernæring, god helse og livskvalitet får kjæledyret gjennom nøye utviklet sammensetning av fóret. Appetitt består som nevnt for det meste av norske råvarer. Kylling og laks er viktigste kilder til protein. Krill og norsk fiskeolje sørger for riktige mengder omega-3, EPA og DHA. Dette er sunnhet fra naturen vår til dørstokken din. Fóret utvikles hele tiden videre etter hvert som man finner ut mer om hunder og katters behov. Her hjemme har vi trolig verdens strengeste kvalitetskontroll på dyrefór. Sammen med like strenge interne kvalitetskrav under produksjon, kan du stole på at Appetitt leverer kvalitetsfór av høyeste standard.

Appetitt er kornfritt

Kornfritt vil si at fóret er uten hvete, mais, bygg og rug. Dette gjelder hele sortimentet. For hunden din betyr dette følgende.

P
Bedre hud og pels. 
P
Bedre fordøyelse.
P
Bedre ånde og mindre luft i tarmene.
P
Lavere risiko for fórsensitivitet, -intoleranse og -allergier.
P
Karbohydratene i fóret kommer fra ris, potet og erter.

Appetitt for alle

Alle hunder kan finne sitt favorittfór hos Appetitt.

Små hunder får dekket sitt behov for energi, proteiner, fett, mineraler og vitaminer. De er ofte småspiste og kresen. Derfor er det lagt ekstra stor vekt på smak i hele sortimentet til Appetitt. Vi regner hunder under 10 kilo som små.

En mellomstor rase er 10 til 40 kilo. Appetitt er veldig godt tilpasset denne gruppen. Det er ikke alltid tilfelle, da enkelte i nedre del av vektskala får fór som egentlig passer best for små hunder. Det skjer ikke med Appetitt.

Som du skjønner er over 40 kilo en stor hund. Kropp og oppførsel er helt annerledes enn hos små hunder, og det er selvsagt tatt med i vurderingen i utviklingen av Appetitt.

Kortreist med miljø i tankene

Både du som har kjæledyr og vi som jobber med dette prøver hele tiden å ta riktige valg med tanke på miljø. Et kortreist fór fra Vaksdal utenfor Bergen treffer godt på dette området. At mange av råvarene kommer fra norske kilder er også positivt i dette regnestykket. Faktisk er det bare krill og ris som kommer fra andre land. Det er jo noe å være stolt av, og ikke minst ha med i vurderingen når du tenker miljø sammen med kjæledyret ditt.

Du som gjør slike vurderinger når du kjøper fór, vil sikkert like at Appetitt er fritt for antibiotika og genmodifiserte råvarer. Du finner ingenting av det her.

For oss er Appetitt det mest miljøvennlige alternativet.

Les også: Slik skifter du fôr

Appetitt er kortreist og produsert med nesten kun norske råvarer.
Advertisement

FÅ DE BESTE TILBUDENE