Du har kanskje en konto på Instagram. Kanskje du har 1000 følgere. Kanskje 10.000. Og det er jo enormt mange, tenker du sikkert. Her er noen hunder som har mye mer. Veldig mye mer. Eller hva sier du til 9 millioner? Nå er ikke det gjennomsnittet, men de ligger høyt alle sammen. Og ikke bare ligger de høyt – de har også fantastisk bra innhold.

Her er noen av favorittene. Et par enormt store og noen som er på vei oppover i livet. Vi må innrømme at toby_littledude treffer veldig bra hos oss ?

 

milotoypoodle

Kul stil på bildene og veldig gjennomført feed. Dette kunne like gjerne vært en utenlandsk topphund. Milo er stilsikker og kul. Han bruker mange tagger på bildene sine, noe du må ta med deg i din vurdering hvis du skal lage en konto for din hund. Å velge rett hashtag kan gjøre stor forskjell.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av MILO THE TOY POODLE (@milotoypoodle)

 

ylvathepowderpuff

En norsk konto som fortjener flere følgere rett og slett på grunn av den utrolige kvaliteten. Bildene er flotte og varierte. Her kan du hente mye inspirasjon til ditt eget arbeid. Å være norsk betyr ikke at man må skrive på norsk. Lag enkel engelsk tekst og bruk engelske tagger.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Ylva & Erle – Chinese Cresteds (@ylvathepowderpuff)

 

lucasthesheltie

For det første – Lucas demonstrerer en fin måte å bygge opp brukernavnet. Navn+rase. Dette forteller andre brukere umiddelbart hva de kan forvente her. Lucas har veldig mange søte bilder, men våger også å tenke nytt av og til. Vri hodet. Finn på nye ting. Litt redigering med apper kan gi luftig resultat.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av ? Luca the Sheltie ? (@lucathesheltie)

 

ghost_the_samoyed

Vi må ta med Norges kanskje mest berømte Instagram-hund. Kontoen har fantastiske memes og veldig humoristisk tone gjennom alt. Absolutt ikke best fotokvalitet, men underholdning er viktig. Å gå denne veien utfordrer kreativiteten. Det er kanskje lettere for noen å ta et fint bilde enn å komme opp med morsomme memes hver eneste uke.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av GHOST (@ghost_the_samoyed)

 

Mywhiskeygirl

Mer enn bare en hundekonto – her får du nydelige landskapsbilder i tillegg. I hvert innlegg forteller Whiskey en historie. Det kan være om hundefamilien hennes, noen hun har opplevd eller faktisk om miljøvern. Hun er tydeligvis veldig opptatt av de store, viktige tingene i livet. Ikke bare rulle i gjørme og spise maten så fort som mulig. Ja, du vet at vi mener deg.

Følg Whiskey for inspirasjon til å gå på tur med hunden din og oppleve ting sammen.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Whiskey The Vizsla (@mywhiskeygirl)

 

jiffpom

Verdens mest kjente hund? Sikkert mange av dere som allerede følger dette lille sjarmtrollet, men vi tar den med allikevel. Hvis vi kan lære noe her er det at liten ofte betyr søt, at hunder kler kostymer og når du blir kjendishund får du posere med menneskekjendiser som Heidi Klum.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av jiffpom (@jiffpom)

 

toby_littledude

Apropos kostymer. Toby LittleDude er helt sjef på dette området. Legendariske kostymer, poseringer og situasjoner. Men det ligger mer bak Toby. Han har noe å fortelle. Bildene blir fulgt opp med til tider enormt bra og treffende tekster. Oftest noe vi mennesker også kan relatere oss til. Og Toby bryr seg om ting. Som dyrevelferd og sånt. Og det forteller han om i innleggene sine.

Toby viser tydelig hvor viktig det er å finne sin stil.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Toby LittleDude™ (@toby_littledude)

 

aquacorg

Corgien Aqua er redd vann. Selvsagt. Spesialiteten er å se litt rar ut i de fleste situasjoner. Med rundt 144.000 følgere må det sies at Aqua har suksess. Du og din hund kan kanskje lære noe av den litt uhøytidelige stilen. Kontoen er ikke like stilsikker som Toby LittleDude, men innholdet og kostymene holder allikevel høyt nivå.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Aqua The Corgi (@aquacorg)

quincyfox

Hverken den største eller innholdsmessig mest imponerende kontoen på Instagram, men Quincy har en viss x-faktor. Kan være verd å følge med på i tiden som kommer. Det dukker opp noen fine memes fra tid til annen.

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av QuincyFox (@quincyfox)