Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Acana Sprø Protein Godbiter med Svin 100 g

Pris: 59,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Acana Sprø Protein Godbiter med Svin er smakfulle og proteinrike godbiter laget med kun 5 ingredienser fra rene råvarer. Fri for korn og konserveringsmidler.

Acana Svin Protein Godbiter er luksuriøse og smakfulle godbiter basert på 100% naturlige råvarer med kun 5 ingredienser i oppskriften. Oppskriften består av svinelever, søtpotet, svinefett, svinekjøtt og svinemel. Svinekjøtt er en smak de fleste hunder elsker og svinelever er en super kilde til proteiner. Hele 85% av proteinet i godbitene er animalsk. Søtpoteten er en god kilde til fiber og bidrar til en bedre fordøyelse, samt mer energi. Godbitene er helt frie for korn og inneholder ingen kunstige konserveringsmidler eller fargestoffer.

Acana Proteingodbiter med svin og søtpotet

  • Acana Svin Protein Godbiter er perfekt for alle hunder, også de som har sensitiv mage. Godbitene har en begrenset ingrediensliste, er biologisk korrekte og svært delikate!

  • Svinekjøtt har en velsmakende smak som hunden elsker, og svinelever er også en utmerket proteinkilde.

  • De lages uten varmebehandling og er helt frie for konserveringsmidler. Godbitene blir skånsomt frysetørket for å beholde alle de naturlige godstoffene og den gode, ferske smaken av Acanas regionale ingredienser.

  • Med søtpoteter som er rik på fiber for å støtte sunn fordøyelse og generell tarmhelse.

  • Ingen tilsatte kunstige konserveringsmidler! 

  • Kun 13 kcal per kjeks.

Se alle produkter fra Acana
Innhold og ingredienser

Ingredienser: Svinelever, søtpotet, svinekjøtt, utbenet svinekjøtt, naturlig smak, svinefett, blandede tokoferoler (konserveringsmiddel), sitronsyre (konserveringsmiddel), rosmarinekstrakt

Innhold:
Råprotein (min.) 33 %
Råfett (min.) 11 %
Råfiber (maks.) 5 %
Fuktighet (maks.) 10 %