Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Acana Sprø Protein Godbiter med Kalkun 100 g

Pris: 59,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Acana Sprø Protein Godbiter med Kalkun er en smakfull og kornfri hundesnacks med høyt proteininnhold som kan brukes til belønning, lek eller andre aktiviteter.

Acana Sprø Protein Godbiter med Kalkun er eksklusive godbiter til alle hunder med høyt protein- og kjøttinnhold. Godbitene er basert på frittgående kalkun og inneholder kun 5 ingredienser fra helt naturlige råvarer; kalkunlever, søtpotet, kalkunmel, fersk kalkun og kalkunfett. Kalkunkjøtt er snilt for magen og lettfordøyelig, så godbitene egner seg også svært godt for sensitive hunder. Kalkunlever er proteinrikt og hele 85% av proteinet er fra animalske kilder. Søtpoteten er næringsrik og har mange fordeler - den er blant annet god for synet, fordøyelsen og energiomsetningen.

Acana Knasende Protein Godbiter med Kalkun

  • Acana Kalkun Protein Godbiter er perfekt for alle hunder, også de som er sensitive. Godbitene har en begrenset ingrediensliste, er biologisk korrekte og svært delikate.

  • Acana Godbiter inneholder proteiner fra ett enkelt dyreslag, fra ferske, regionale kjøttslag, fjærkre eller fisk, som blandes med lokale frukter eller grønnsaker og gjør Acana godbiter smakfulle og næringsrike.

  • Acana Godbiter lages uten varmebehandling og er helt frie for konserveringsmidler. Godbitene blir skånsomt frysetørket for å beholde alle de naturlige godstoffene og den gode, ferske smaken av Acanas regionale ingredienser.

  • Kalkun er lettfordøyelig for magen og gir en mager proteinkilde med en god smak hunder elsker.

  • Med søtpotet som er rik på fiber for å støtte en sunn fordøyelse og generell tarmhelse.

Se alle produkter fra Acana
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
Kalkunlever, søtpotet, kalkunmel, utbenet kalkun, naturlig smak, kalkunfett, blandede tokoferoler (konserveringsmiddel), sitronsyre (konserveringsmiddel), rosmarinekstrakt

ME (beregnet) er 3105 kcal/kg eller 22 kcal per kjeks eller 13 kcal per liten kjeks.

Analytiske bestanddeler:
Råprotein (min.) 34 %
Råfett (min.) 11 %
Råfiber (maks.) 5 %
Fuktighet (maks.) 10 %