Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

2pets YakSnack Proteinbar til hund 10 cm (35 g)

Pris: 99,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

2pets YakSnack Proteinbar er slitesterke tyggebein som er 100 % naturlige og uten kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler. De er fri for korn og gluten og er rike på både kalsium og protein.

I århundrer har innbyggerne i Himalaya hatt glede av sin 100 % naturlige Himalaya-ost laget av Yak og kumelk. 2Pets har nå utviklet harde og langvarige tyggebein som er inspirert av samme oppskrift.

Tradisjonelt er osten laget av yak og kumelk fra lokale bønder i Himalaya, men tyggebeinene lages innenfor EU, i henhold til EUs standarder og lovverk, men etter samme tradisjonelle oppskrift som før, men med cottage cheese (kornete kremost) laget av kumelk.

  • 100% helt naturlig
  • Laget i EU
  • Kalsium og proteinrik
  • Hard og langvarig, med god tyggemotstand og god holdbarhet
  • Helt uten tilsetningsstoffer og konserveringsmidler
  • Gluten- og kornfri

Passer for hunder fra 4 måneder. Overvåk alltid hunden din når du tygger på tyggebein. Når beinet er blitt så lite at det er fare for at hunden kan svelge det, kan du med fordel legge det i en mikrobølgeovn i 45 sekunder på 800 W for å myke det. Når tyggebeinet er avkjølt, kan du gi det til hunden din. Sørg alltid for at hunden din har fri tilgang til ferskvann.

Se alle produkter fra 2pets
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Cottage cheese (kornete kremost), salt (mindre enn 0,01%).

Næringsinhold :

Råprotein 62,4 %, råfett 18 %, vann 10,2 %, råaske 5,3 %, fiber mindre enn 1 %